home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Srpski tim u Formuli 1?

4 Avg 2009 - 11:48 Vesti Link

Izvor : 24sata.rs

Zoran Stefanović, prvi čovek srpske kompanije AMCO, spreman je da uloži 70 miliona evra kako bi njegov tim "Stefan Grand Prix" ušao u porodicu Formule 1, ali pre toga je Evropskoj komisiji morao da tuži Svetsku automobilsku federaciju (FIA). Naime, tim ove kompanije nije prošao selekciju za nastup u "najbržem cirkusu na svetu" 2010, a Stefanović za "24 sata" otkriva zašto.

 (Dalje)Tek što je predstavljen model LEAF EV, iz Nissana stižu i vesti o novim elektroautomobilima. Prvi je Qazana u verziji na elektropogon (Qazana koncept se pojavio ove godine na Salonu u Ženevi), a drugi je serijska varijanta koncepta Nuvu sa prošlogodišnjeg Salona u Parizu.

 (Dalje)

Chevrolet Orlando je premijerno predstavljen još na prošlogodišnjem Salonu automobila u Parizu, i to u formi koncept vozila, dok će serijska verzija po poslednjim vestima na tržište SAD-a stići 2011. godine.

 (Dalje)

Ukusi su različiti, pa možda nekome ponuda kuće Sport Wheels bude i zanimljiva.

 (Dalje)

Erik Hagen iz Eseksa, u američkoj državi Vermont, pokrenuo je "recesijski taksi" i od mušterija traži da mu plate koliko žele.

 (Dalje)

Dok čekamo na evropsku premijeru nedavno predstavljene druge generacije Kije Sorento, korejska kompanija je u saradnji sa nemačkim Irmscherom pripremila specijalno "Edition by Irmscher" izdanje još uvek aktuelnog modela.

 (Dalje)

U prvom pologuđu češke fabrike proizvele su 11 odsto manje putničkih automobila nego u istom prošlogodišnjem razdoblju, a najviše je pogođen najveći češki proizvođač, Škoda iz Mlade Boleslave, čija je produkcija manja za trećinu.

 (Dalje)

Neizvesnostima u vezi sa realizacijom "Zastavinog" posla stoleća, čemu je u velikoj meri kumovala globalna ekonomska kriza koja je uzdrmala automobilsku industriju, kao da se nazire kraj.

 (Dalje)

Povećana potražnja automobila podstaknuta državnim programom "gotovina za olupine" pomogla je Fordu da zabeleži prvi skok prodaje u poslednje dve godine, saopštio je danas drugi po velični američki proizvođač motornih vozila.

 (Dalje)

BMW Fiat Panda

3 Avg 2009 - 14:51 Zanimljivosti Link

Da BMW ima fanove širom sveta nije novost, kao ni to da svi oni ne mogu da si priušte neki model bavarske fabrike. Ali zato neki od njih imaju ili višak vremena ili dobar smisao za humor.

 (Dalje)

VIDEO I : Jay Leno

 (Dalje)

Različite kompanije se sa aktuelnom krizom bore na različite načine, a jedan od interesantnijih načina je i automobil na poklon.

 (Dalje)

Oettinger Audi TT

3 Avg 2009 - 08:43 Tuning Link

Aktuelni Audi TT je i u fabričkom izdanju za većinu ljudi dovoljno atraktivan automobil, koji je naravno privlačan i mnogobrojim tjunerima.

 (Dalje)

Kuća Topcar Company je pripremila limitiranu seriju od 25 komada prepravljenog Porschea Cayenne, u njihovoj verziji nazvanog Vantage GTR.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 19 20 21 22 23 24 25 26  Sledeći»