home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

U Hali "Master" Novosadskog sajma, na štandu "MVM motorsa", novosadske auto kuće, predstavljeni su modeli "SAAB", švedskog proizvođača automobila sa dugom tradicijom čija vozila karakteriše visoka bezbednost, ali i kako ističe Renata Damjanov, izvršni direktor  "MVM Motorsa", najpovoljnije cena u odnosu na vrhunski kvalitet.

 (Dalje)Američki Ford će o prodaji švedske kompanije Volvo, koja je suočena s gubicima, pregovarati samo sa konzorcijumom pod rukovodstvom kineske kompanije Džili.

 (Dalje)

Ime Yenko će se opet naći na Chevrolet Camaru, budući da će General Marketing Capital Incorporated (GMCI) na SEMA Salonu u Las Vegasu predstaviti javnosti 2010 Yenko Camaro Prototype, za sada najvaljen samo kroz nekoliko crteža.

 (Dalje)

Poštovani vlasnici Honda automobila,

U skladu sa vašim potrebama, na sajtu je postavljena nova sekcija, Briga o vlasniku, koja sadrži sve ono što bi moglo da vas zanima, a vezano je za vaš automobil. Tu su sve informacije vezane za servis Delta Automoto, dodatnu opremu, garanciju. Takođe, tu možete naći i vodič koji sadrži sve neophodne korake koje treba preduzeti u slučaju saobraćajne nezgode.

 (Dalje)

KMAG - KIA MOTORS ADRIA GROUP d.d., grupacija iz Ljubljane, čija je članica i kompanija KIA AUTO d.o.o. Beograd, nedavno je dobila nagradu korporacije Kia Motors kao „Distributer 2009. godine“ u Srednjoj i Jugoistočnoj Evropi.

 (Dalje)

Fiat punto proizveden u Kragujevcu na 9. sajmu automobila u Novom Sadu posetioci mogu kupiti na kredit do sedam godina, bez učešća, uz subencionisanu fiksnu kamatu od 4,5 odsto godišnje.

 (Dalje)

Nakon onih odličnih špijunskih slika od pre tri nedelje, holandski sajt Autoweek.nl objavljuje novi set top secret fotografija potpuno otkrivene Opelove Merive nove generacije, čija premiejra se inače očekuje u martu sledeće godine, na Salonu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

BMW M5 Touring E39

30 Okt 2009 - 11:14 Vesti Link

Ljudi iz BMW-a su prilikom nedavnog obeležavanja 25-godišnjice BMW-a M5, pored specijalne edicije aktuelnog M5 E60 i prototipa kabrio M5 modela serije E34, odabranoj grupi predstavnika medija prikazali i M5 Touring serije E39, koji takođe nije nikada zaživeo.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs

U sedištu kompanije „Fijat“ za tri dana biće doneta odluka da li će u Kragujevcu proizvoditi mali gradski automobil A klase, ili porodični auto B klase. Automobil će u svakom slučaju biti namenjen svetskom tržištu i proizvodiće se u seriji od najmanje 200.000 komada godišnje. Na odluku o modelu uticaće ekonomska analiza i potreba tržišta.

 (Dalje)

Sem nekoliko zanimljivih kreacija na bazi novog Kizashija, publika na SEMA Salonu u Las Vegasu će biti u prilici da vidi još jedan doterani Suzuki.

 (Dalje)

Ove nedelje je u Australiji održan 10. Global Green Challenge, gde je Simon Hackett sa svojim Tesla Roadsterom iz 2008. godine postigao rekordnih 313 milja (503,6 km) autonomije sa jednim punjenjem baterija.

 (Dalje)

Dobit najvećeg češkog proizvođača automobila, Škode iz Mlade Boleslave, za prvih devet meseci je opala za 67,5 odsto u odnosu na isti period 2008. godine.

 (Dalje)

Još jedan u nizu onih koji su najavili tjunirani Hyundai Genesis Coupe za SEMA Salon u Las Vegasu, jeste i Hennessey Performance Engineering.

 (Dalje)

Italijanski dizajn studio Zagato iz Milana je napravio pet komada ekskluzivnog roadstera 550 GTZ, od kojih svaki vredi više od milion funti.

 (Dalje)

Audi nastavlja da obeležava 100-godišnjicu, a najnoviji u nizu specijalnih modela je TT 2.0 TFSI Coupe Special Edition namenjen japanskom tržištu.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 30 31 32  Sledeći»