home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Proizvodnja automobila, kamiona i autobusa u Japanu je u šest meseci od početka aprila do kraja septembra pala 33,5 odsto u odnosu na isti lanjski period, na oko 3,855 miliona, što je najniži nivo u jednom šestomesečnom period u poslednje 34 godine, objavilo je Udruženje japanskih proizvođača automobila (JAMA).

 (Dalje)Još jedan tjunirani Camaro, spreman za predstojeći SEMA Salon u Las Vegasu, nije nikakvo iznenađenje. Najnoviji u nizu je naime Hendrick Motorsports 25th Anniversary Camaro SS, koji će biti napravljen u limitiranoj seriji od samo 25 komada, i to po ceni od 76.181 dolara po primerku.  

 (Dalje)

SpeedART, koji je inače nedavno najavio svoju modifikaciju novog Porschea Panamera, kupcima već nudi jedan drugi model - SpeedART BTR630 (Bi-Turbo Racer sa 630KS).

 (Dalje)

Wolf Ford Focus RS

29 Okt 2009 - 19:04 Tuning Link

Samo par dana posle tjuning kuće Loder1899, i Wolf Racing najavljuje doteranu verziju ionako snažnog Focusa RS.

 (Dalje)

Prilikom obeležavanja 25-godišnjice BMW-a M5, Nemci su, pored specijalne edicije aktuelnog M5 E60 modela, odabranoj grupi novinara predstavili i kabrio verziju M5-ice (serije E34), staru tačno 20 godina koja nažalost nikada nije ušla u proizvodnju.

 (Dalje)

Najveći evropski proizvođač automobila, nemački "Folksvagen" (VW) je objavio pad profita od 82 odsto u devet meseci ove godine zbog smanjenih isporuka - na 655 miliona evra (966 miliona dolara), sa 3,7 milijardi evra u istom lanjskom periodu.

 (Dalje)

Ford je saopštio da je za proteklih 12 meseci u Nemačkoj već prodao 100.000 primeraka nove Fieste.

 (Dalje)

Kompanija "Asta group" izložila je na 9. sajmu automobila u Novom Sadu većinu aktualnih modela vozila „Audi“.

 (Dalje)

Kompanija "VB Lizing" predstavila je na 9. sajmu automobila u Novom Sadu nove jesenje uslove nabavke vozila putem lizinga, sa kamatnim stopama već od 6,9 odsto.

 (Dalje)

Lingenfelter Performance Engineering nastavlja sa doradama modela iz palete GM-a, a najnovija kreacija je namenjena svim ljubiteljima Pontiaca (koji će nažalost istih biti ugašen do kraja 2010. godine).

 (Dalje)

2010 Saleen S281 Mustang

29 Okt 2009 - 12:51 Tuning Link

Fordov Mustang, odnosno njegove mnogobrojne modifikovane varijante, biće jedan od zvezda predstojećeg SEMA Salona tjunera u Las Vegasu, a Saleenov Mustang naravno neće nedostajati.  

 (Dalje)

I nedavno predstavljeni Suzuki Kizashi (njegova prodaja inače u SAD-u startuje u decembru) će privlačiti pažnju posetilaca ovogodišnjeg SEMA Salona tjunera u Las Vegasu (3. - 6.  novembar).

 (Dalje)

Mada se Volkswagenov kompaktni SUV model Tiguan na tržištu nalazi tek nešto više od dve godine, Nemci su već pripremili njegovu redizajniranu verziju, koja će se u prodaji pojaviti tokom naredne godine.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 30 31 32  Sledeći»