home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Za sve ljubitelje Peugeot automobila Verano Motors (www.veranomotors.rs) je pripremio neodoljivu sajamsku ponudu već od 1. oktobra.

 (Dalje)Fijat bi ove sedmice mogao da potpiše ugovor o kupovini kompanije Bertone koja se bavi dizajnom i izradom karoserija, najavila je agencija Autonjuz.

 (Dalje)

Bentley je početkom marta na Salonu u Ženevi održao svetsku premijeru Continentala Supersports, odnosno njihovog najbržeg i najjačeg serijskog modela ikada, a kako stvari sada stoje, kupeu iz Ženeve će se pridružiiti i kabriolet izdanje.

 (Dalje)

Budući da uvek ima vlasnika kojima njihov serijski Porsche 911 Turbo (serije 997) jednostavno nije dovoljno snažan, pa ni ekskluzivan, rešenje nude mnogobrojne firme specijalizovane za udovoljavanje njihovih želja.

 (Dalje)

Zahvaljujući vladinim merama podsticaja, septembarske isporuke automobila u Evropskoj uniji su porasle i do 17 odsto, dok je u SAD zabeležen pad od kada je nestalo novca u fondu za subvencionisanje kupovine novih vozila, popularno nazvanom "keš za krš".

 (Dalje)

Nedavno je objavljena konačna lista od 33 automobila koji će se naći u izboru za Evropski automobil godine 2010 (2010 European Car of the Year), a sada je saopšteno ko su kandidati za sličan izbor u Severnoj Americi (2010 North American Car of the Year i 2010 North American Truck of the Year). 

 (Dalje)

Ukrajinski Automobilski Zavod Bogdan je za osnovu svog komercijalnog vozila iskoristio dobro poznatu Ladu 110, koja će se, osim na domaćem, ukrajinskom tržištu, prodavati i u susednoj Rusiji.

 (Dalje)

Neposredno pre početka ovogodišnjeg Salona automobila u Frankfurtu, Bugatti automobiles S.A.S. je, u čast svoje 100-godišnjice, probranoj grupi klijenata i novinara predstavio koncept superluksuznog modela 16C Galibier sa četiri vrata.

 (Dalje)

APS Volkswagen Golf GTI

2 Okt 2009 - 00:21 Tuning Link

Britanska tjuning firma APS se pobrinula za poboljašnje performansi novog Golfa šeste generacije u GTI dresu, koji inače u fabričkom izdanju raspolaže sa 210KS i 280 Nm obrtnog momenta.

 (Dalje)

Delta Automoto, generalni uvoznik Honda automobila za tržište Srbije (www.honda-srbija.rs), od oktobra kreće sa akcijom u toku koje će kupcima svih Honda modela pokloniti kasko osiguranje i ponuditi izuzetno povoljne uslove finansiranja.

 (Dalje)

Češka Škoda se sprema da ponovo uvede skraćenu, četvorodnevnu radnu sedmicu.

 (Dalje)Insignia ecoFLEX, koja pripada Opelovoj porodici ekonomičnijih i ekološki prihvatljivijih modela, zvanično je stigla i na tržište Srbije.

 (Dalje)

Nissan Motor Co., Ltd. je danas objavio prve zvanične crteže svog novog "globalnog kompaktnog automobila", koji će javnosti biti prikazan krajem ovog meseca na tradicionalnom Salonu automobila u Tokiju.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 26 27 28 29 30 31 32  Sledeći»