home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Automotive News Europe i Automotive Intelligence Center u Španiji, nagradili su Volkswagen novom industrijskom nagradom za inovativna dostignuća u oblasti dugotrajne tehnologije i razvoja proizvoda.

 (Dalje)Jedna od nedavnih vesti koja je privukla prilično pažnje je potvrda iz Ferrarija da će model 599 GTB Fiorano zaista dobiti i svoju otvorenu, roadster verziju.

 (Dalje)2011 Dodge Challenger

28 Jun 2010 - 08:26 Noviteti Link

Dodge Challenger modelske godine 2011 će pored novog Dodge loga karakterisati i osvežena paleta pogonskih agregata. 

 (Dalje)

 

Pre 15 dana su na internet procurele prve slike osveženog Minija, Minija Cabrio i Minija Clubman, a sada je BMW i zvanično objavio fotografije i detalje o ovim modelima.

 (Dalje)

Izvor : Novosti.rs

Predstavnici Ministarstva ekonomije i Samostalnog sindikata “Zastava automobila” usaglasili su tekst budućeg sporazuma kojim će biti rešen status 1.600 radnika koji još nisu prešli u kompaniju “Fijat Srbija”, a nadležni će se obavezati i da ovi neraspoređeni radnici imaju prednost prilikom zapošljavanja u “Fijatovim” fabrikama iz prateće industrije.

 (Dalje)

Fabrika automobila "Kia" u blizini slovačkog grada Žilina saopštila je da u ponedeljak počinje serijsku proizvodnju modernizovane verzije modela "sportidž" (sportage) i do kraja godine planira da proizvede oko 35.000 tih sportsko-terenskih vozila.

 (Dalje)

Kao što je poznato, Alfa Romeo ovih dana obeležava svoju stogodišnjicu, pa tim povodom evo na jednom mestu 40 reklama ove italijanske marke. (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs  

U Srbiji se mesečno proda između 250 i 300 automobila srednje D klase što je za evropska merila prilično skroman broj. Na drugoj strani, konkurencija je nikada snažnija sa igračima poput „honde akord“, „folksvagen pasata“, „reno lagune“, „tojote avensis“, „škode oktavije“ i vremešnog „ford mondea“ koji će uskoro dobiti savremenog naslednika.

 (Dalje)

VIDEO : Chevrolet Volt

27 Jun 2010 - 13:30 Video Link


Vek postojanja kompanije Alfa Romeo svečano je obeležen u Fiat Centru u Beogradu, u prisustvu sto najvatrenijih ljubitelja ovog brenda, članova kluba Alfa Romeo Srbija.

 (Dalje)

2014 Mercedes GLC

27 Jun 2010 - 10:22 Top secret Link

Kako stvari sada stoje, tokom 2014. može se očekivati novi Mercedesov kompaktni model GLC (interne oznake X156), mešavina kupea sa četiri vrata i SUV-a, sa visokim klirensom i kupeovskim krovom.

 (Dalje)

U ponudi Alfa Romea će se u narednih nekoliko godina naći dva SUV/crossover modela, koja će se proizvoditi u SAD-u.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 27 28 29  Sledeći»