home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Audi A1 Art Car je nastao po ideji britanskog umetnika Damiena Hirsta, a prodat je na aukciji koja je održana u domu Eltona Johna.

 (Dalje)

Pininfarina, Bertone i Zagato su proteklih meseci već predstavili svoje kreacije napravljene povodom stogodišnice Alfa Romea (Pininfarina 2uettottanta, Bertone Pandion i Zagato TZ3 Corsa), videli smo i jedan teaser crtež Alfe 6C 3200 Cento (rad holandsko/italijanske kompanije "1754 Fuori dell´ ordinario"), a poslednja u nizu je Carrozeria Castagna.

 (Dalje)

Najžešći fanovi "Poršeu" nikada nisu oprostili ulazak u SUV segment s Kajenom (Cayenne). Ipak, da glomazni SUV nije za bacanje dokazuje primer holandskog poljoprivrednika koji je svoj primerak pretvorio u – traktor.

 (Dalje)

Japanska Toyota je saopštila u subotu da obustavlja prodaju hibridnog modela Lexus HS 250h jer je tokom "kreš" testova koje je sprovela vladina Agencija za bezbednost došlo do izlivanja prevelike količine goriva.

 (Dalje)

Više o Mercedesu SLS AMG E-Cell možete pročitati OVDE.Britanska Environmental Transport Association (ETA) objavila je dobitnike (i gubitnike) nagrade Green Car Awards u čijem izboru je učestvovalo preko 5.000 modela novih automobila.

 (Dalje)

25. juna je u "Supermarket" Concept Store-u u Beogradu održana promocija novog Kijinog aduta u klasi manjih MPV vozila, modela Venga.

 (Dalje)

Lancia Crossover

26 Jun 2010 - 09:34 Top secret Link

Sem Alfinog SUV modela, Fiat će predstaviti i crossover sa znakom Lancie, i to tokom 2013. godine.

 (Dalje)

U studijama o zadovoljstvu vlasnika automobila koje je obavio J.D. Power, Audi A8 i S8 su daleko ispred svih, a izdavači auto magazina “Auto TEST” su odabrali Audi A4 kao “2010 AUTO TEST šampion”. 

 (Dalje)

Žiri sastavljen od 71 vodećeg novinara iz 35 zemalja je glasalo za motor 2.5 l FSI sa turbo punjenjem kod modela Audi TT RS za “Međunarodni motor godine 2010” u kategoriji motora od 2 do 2.5 litra.

 (Dalje)Zaposleni u Audi Driver Assistance Systems project house i Audi Electronics Venture GmbH su predstavili tri projekta iz oblasti aktivne bezbednosti na završnom događaju AKTIV istraživačke inicijative.

 (Dalje)

Ovo je teaser crtež Alfa Romea 6C 3200 Cento koji predstavlja kreaciju holandsko-italijanske dizajnerske kompanije "1754 Fuori dell´ ordinario", nastalu povodom obeležavanja stogodišnjice Alfa Romea.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 27 28 29  Sledeći»