home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Nemački Audi je za Salon automobila u Parizu (2. -17. oktobar) pripremio još jedno iznenađenje.

 (Dalje)Ljudi iz Land Rovera su još ranije najavili da će novi Range Rover Evoque kupcima biti ponuđen i u praktičnijoj verziji sa 5 vrata, a sada je to potvrđeno i ovom prvom zvaničnom fotografijom.

 (Dalje)

Rast prihoda Porschea

30 Sep 2010 - 11:32 Vesti Link

Nemački Porše je objavio novi rekordan rast prihoda od 17,9 procenata u poslednjoj fiskalnoj godini, kada je zabeleženo povećanje prodaje od 8,9 odsto.

 (Dalje)

Ford je nedavno objavio kraj karijere za dosadašnji Focus ST, ali već na ovogodišnjem Salonu automobila u Parizu pokazuje kako će izgledati njegova nova generacija koja se u prodaji očekuje krajem 2011. godine (po ceni od oko 24.000 funti u Velikoj Britaniji).

 (Dalje)

I Škoda na Salonu u Parizu predstavlja automobil sa elektropogonom. U pitanju je Octavia Green E Line, i to na bazi karavanske Octavije Combi.

 (Dalje)

Pored nove Alhambre i Exea modelske godine 2011., Seat će posetiocima Salona automobila u Parizu predstaviti i novu verzija IBE Concepta, koji se premijerno pojavio u martu ove godine, na Salonu u Ženevi.

 (Dalje) (Dalje)

Studijom quattro Concept nemačka fabrika obeležava 30-godišnjicu legendarnog Audija Quattro, čija proizvodnja je inače ugašena 1991. godine.

 (Dalje)

Jaguar će sa proslavom 75-godišnjice nastaviti i na Salonu automobila u Parizu, i to novim konceptom. I to kakvim. Nazvan je C-X75 a (nezvanično) ima šanse da završi i u serijskoj proizvodnji.

 (Dalje)

Evo konačno i prvih zvaničnih slika Volkswagenovog Passata modelske godine 2011, koji će oficijelnu premijeru doživeti na ovogodišnjem Salonu automobila u Parizu.

 (Dalje)

Danas je i zvanično potvrđeno da je novi koncept automobil italijanskog Lamborghinija (koji je proteklih dana najavljivan serijom teaser slika) nazvan Sesto Elemento, a premijeru će imati na Salonu u Parizu.

 (Dalje)

Ovo je novi Peugeotov koncept automobil HR1 koji će novinarima zvanično biti predstavljen 30. septembra na Salonu automobila u Parizu.

 (Dalje)

Nemački Opel i MeRegioMobil su napravili tri demo primerka Merive EV sa elektropogonom, kao deo MeRegioMobil E-Mobility projekta.

 (Dalje)

U sredu, 28.09.2010. zvanično je otvoren osmi po redu Chery salon automobila u Srbiji.

 (Dalje)

Salon automobila u Parizu počinje počinje 2. i traje do 17. oktobra (za predstavnike medija su rezervisana dva dana – 30. septembar i 1. oktobar) ali su, kao i obično, skoro svi noviteti već unapred poznati.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 28 29 30  Sledeći»