home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Stoffler Ford Focus RS

29 Sep 2010 - 14:23 Tuning Link

Još jedna dorada Fordovog Focusa RS, ovoga puta iz nemačke tjuning kuće Stoffler.

 (Dalje)U organizaciji City Marketing Centra, pod pokroviteljstvom grada Niša, gradskih opština Medijana, Palilula i Pantelej od 29. septembra do 3. oktobra 2010. godine od 10h-20h (cena ulaznice je 100 dinara), u hali Čair i ispred hale održaće se Drugi sajam automobila motora i prateće opreme Auto Moto Fest Niš 2010.

 (Dalje)

Jedan od direktora italijanskog "Fijata" Alfredo Altavila smatra da je korišćenje prirodnog gasa kao pogonskog goriva za automobile u kratkoročnom periodu najbolje ekološko rešenje, ne samo za Evropu nego i za SAD, zbog njegovih karakteristika i jeftine proizvodnje, perenele su agencije.

 (Dalje)

Jedna od premijera na Salonu automobila u Parizu biće i Venturi America, odnosno moderna interpretacija bagija, i to sa elektropogonom.

 (Dalje)

Holandski Spyker Cars (vlasnik Saaba) i nemački BMW su danas i zvanično objavili da su postigli sporazum o snadbevanju novih Saab modela sa BMW-ovim turbo motorom.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs  

Od stupanja na snagu novog Zakona o bezbednosti saobraćaja policija je napisala više od 117.000 prekršajnih prijava za koje su predviđeni kazneni poeni, a od toga je 12.500 vozača uhvaćeno kako tokom vožnje razgovara mobilnim telefonom.

 (Dalje)

MG (koji se nalazi u kineskom vlasništvu) je na poslednjem Salonu u Pekingu predstavio studiju MG Zero Concept, koja je najavila serijski model MG3 (na slikama), predviđen za kraj ove godine.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs  

Francuski “lav” je dozvolio svojim dizajnerima i inženjerima da se razmahnu i rezultat je, zvanično najlepši automobil na svetu, i to u izboru nemačkih dizajnera, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 (Dalje)

Mada za sada to nije i zvanično potvrđeno, ovo bi trebalo da bude novi koncept automobil italijanskog Lamborghinija koji je proteklih dana najavljivan serijom teaser slika.

 (Dalje)

Prvo kratko podsećanje. Početkom maja su naime zvaničnici Volvoa za novinare u Švedskoj pripremili demonstraciju kako bi u praksi prikazali rad novog bezbednosnog sistema "Collision Warning with Auto Brake". Međutim, sistem je tokom prezentacije zakazao i novi Volvo S60 je, umesto da automatski zakoči pred preprekom, pred 150 predstavnika medija udario u prikolicu kamiona...

 (Dalje)

Nemački „Audi”, jedna od filijala nemačkog „Folksvagena”, planira temeljito preuređenje pogona u Đeru u Mađarskoj u fabriku za kompletnu montažu modela A3 i TT, u šta će uložiti 900 miliona evra kako bi se godišnje izrađivalo do 125.000 kola, objavio je internet portal „Autonjuz”.

 (Dalje)Na Sajmu automobila u Nišu, koji se održava od 29. septembra do 3. oktobra, Mazdin ovlašćeni diler iz Niša Auto MG Commerce predstavlja sledeće modele: Mazda 2 1.3i TE, Mazda 3 1.6i CE, Mazda 6 CD129 TE i Mazda CX-7 CD173 REVOLUTION TOP.

 (Dalje)

U subotu 2. oktobra, Hypo Leasing organizuje Hypo open day, a samo tokom tog dana, na sva polovna vozila sa lagera Hypo Leasinga važiće popust od 10%.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 28 29 30  Sledeći»