home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Izaberite svoga favorita iz Mazdine posebne ponude koja je upravo započela.

 (Dalje)Toyota je ove godine na rangiranju automobila po ekološkim performansama u Nemačkoj osvojila vodeće tri pozicije kao lider u industriji.

 (Dalje)

Iako je ovakav scenario malo verovatan, japanska marka navodno razmišlja da njihov kompaktni sportista Mazda3 MPS u narednom izdanju dobije dizel agregat.

 (Dalje)

Posle Taurusa Police Interceptor, Ford Motor Company je objavio i prvi set oficijelnih fotografija Explorera Police Interceptor Utility, policijske verzije nedavno predstavljene nove generacije modela Explorer.

 (Dalje)

Nedavno istraživanje pokazalo je da blizu 300.000 Francuza vozi bez dozvole.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs  

Srbija će, kao i ostatak planete, na treću generaciju „ford fokusa“ morati da sačeka do februara naredne godine. Do tada vozačima se nudi „fokus 2“, predstavljen 2005. a redizajniran 2008, kao trenutno jedna od „best buy“ ponuda na našem tržištu.

 (Dalje)Fiat je nedavno učesnicima godišnjeg okupljanja američkog Club Fiat-Lancia Unlimited kluba ponudio da oni prvi rezervišu svoj primerak od ukupno 500 komada specijalnog Fiata 500 Prima Edizione.

 (Dalje)

Holandski uvoznik Suzukija je već pripremio sportski GT paket za novu generaciju Swifta, koji je japanski proizvođač pre nekoliko meseci predstavio u Mađarskoj (biće naravno izložen i na predstojećem Salonu automobila u Parizu).

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 28 29 30