home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Posle kraće pauze, britanski A.Kahn Design ponovo privlači pažnju novim verzijama Range Rovera.

 (Dalje)Shooting Brake forma je izgleda u poslednje vreme postala dovoljno popularna pa pojedini dizajneri ne prestaju da izbacuju nove rendere koji pokazuju kako bi neki automobili mogli da izgledaju u Shooting Brake izdanju.

 (Dalje)

Studije koje je Suzuki izložio u Tokiju ovog meseca su nas prijatno iznenadile. Električni dvotočkaš Extrigger i koncept čiji je benzinski motor osnažen turbinom pokazali su nam da nije sve crno u Suzukiju i da Japanci rade na povratku tamo gde su bili pre finansijske krize.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, Slovačka je sa 171 proizvedenim automobilom na hiljadu stanovnika zadržala lidersku poziciju u svetu po broju proizvedenih vozila po stanovniku.

 (Dalje)


Svašta utiče na način kojim upravljamo automobilom: od ostalih učesnika u saobraćaju i vremenskih uslova, do stanja saobraćajnice i muzike koju slušamo

U Volkswagenu znaju da ne mogu kontrolisati većinu parametara koji utiču na način na koji upravljamo automobilima, ali mogu na jedan - muziku. Naime, umesto da, kao do sada, uz mirniju muziku vozimo pitomije, a uz brzu i žešću - agresivnije, u Volkswagenu su odlučili da naprave aplikaciju koja će svirati onako kako mi vozimo.

 (Dalje)

Nastavljaju da stižu press saopštenja vezana za novitete pripremljene za ovogodišnji sajam tjunera u Esenu. Evo šta je najavio ABT.

 (Dalje)Nova generacija Mazda Miata modela će biti nešto većih dimenzija u odnosu na odlazeći model, ali istovremeno vozilo će biti nešto lakše.

 (Dalje)

Mini planira mini Mini

29 Nov 2013 - 06:00 Vesti Link

Iz generacije u generaciju Mini je postajao sve veći i veći pa je tako nedavno predstavljeni novi Mini F56 stigao do 382 cm dužine. Time se otvorio i prostor u ponudi za manji model, pa u Miniju (odnosno BMW-u) razmišljaju da u budućnosti ponude i jedan mali automobil, manji od pomenutog F56.

 (Dalje)

Proizvodi se isključivo ručno i ne više od 3.000 primeraka godišnje. No, i pored toga je isporučeno svega 495 primeraka Vipera od početka godine. Ali Ralph Gilles, CEO SRT brenda, naglašava da nema razloga za zabrinutost oko prodaje V10 pogonjenog američkog superautomobila.

 (Dalje)

Deset dana nakon što je javnosti predstavljen novi Mini (F56), u fabrici Oxford u Velikoj Britaniji je prestala proizvodnja dosadašnje verzije koja se pojavila 2006. godine.

 (Dalje)

Poznato je da je Audi glavni sponzor Reala iz Madrida i ovih dana celokupnom prvom timu uručeni su modeli koje će fudbaleri voziti tokom predstojeće godine. Karlo Anćeloti, trener madridskog kluba odlučio se za Audi A8 4.2 TDI, Kristijano Ronaldo je odabrao Audi RS6 Avant, dok je Serhio Ramos odabrao Audi RS5. 'Najjeftiniji' model odabrao je Hezus Fernandez, i to A3 Sportback 2.0 TDI.

 (Dalje)Iako je Murano oduvek bio mnogo bolje prihvaćen na severnoameričkom nego li na evropskom kontinentu, i ova generacija, baš kao i prethodnik, ima velike šanse da se predstavi i evropskim kupcima, pre svega zahvaljujući turbodizel motoru velike zapremine, koji bi trebao da stigne iz Renaulta.

 (Dalje)

Francuska automobilska kompanija „PSA Pežo-Sitroen“ počeće od sredine 2016. godine proizvodnju novog modela u fabrici u Renu, a visina investicija je 90 miliona evra, saopštila je danas ova firma.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 64 65 66  Sledeći»