home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Prvo podsećanje da je Volkswagen na poslednjem sajmu automobila u Pekingu između ostalog izložio i Golf 40 Edition concept, kojim je nemačka marka obeležila 40-godišnjicu pojavljivanja prvog Golfa. To je dakle bilo u aprilu, a sada je na AMI sajmu u nemačkojm Lajpcigu promovisana i serijska verzija ovog Golfa.

 (Dalje)Sviđa Vam se kako izgledaju aktuelni Ford Focus, Fiesta i Mondeo? Za to je zaslužan Martin Smith koji je na čelu Fordovog evropskog dizajnerskog odeljenja poslednjih deset godina. 64-godišnji Britanac se više neće brinuti o izgledu Fordovih automobila jer odlazi u penziju, a njegovo mesto zauzima čovek koji je uobličio novi Ford Mustang.

 (Dalje)

Nakon predstavljanja nekoliko modela “ultra“ – A4, A5, A6 i A7, Audi je objavio vest i o predstavljanju Audija A3 u verziji ultra. Radi se o posebnom vozilu potpuno prilagođenom za smanjenje potrošnje energije. Audi A3 ultra biće dostupan u sve četiri forme (kupe, Sportback, sedan i kabriolet), a osnovni model pokretaće 1,4-litarski TFSI motor sa 150KS.

 (Dalje)

Cosworth je ranije ovog meseca objavio kratak teaser video kojim je najavio svoj FA-20 performance paket za Toyotu GT 86 / Subaru BRZ, a u međuvremenu je objavljeno nekoliko novih detalja.

 (Dalje)

Potpredsednik GM odeljenja za dizajn, Ed Welburn tvrdi da kompanija još uvek nije donela odluku o proizvodnji Elmiraj koncepta. On navodi da je koncept zabeležio dobar prijem, što je dobar znak, ali da još uvek ne može da potvrdi da je proizvodnja modela odobrena.

 (Dalje)

Sem malog CitiJet concepta na bazi gradskog mališana Citigo i Yetija Xtreme concept, Škoda je na ovogodišnjem Wörthersee GTI okupljanju u Austriji posetiocima prikazala i specijalnu verziju Rapida Spaceback.

 (Dalje)

Prema podacima evropskog udruženja automobilskih proizvođača (ACEA), Volvo je u periodu od 2012. do 2013. godine uspeo da smanji prosečnu flotnu emisiju štetnog ugljen-dioksida za 8,4 odsto. To još jednom naglašava vodeću poziciju švedskog proizvođača u ekološkoj usmerenosti i naporima u smanjenju štetnih emisija.

 (Dalje)

GTI Roadster Vision Gran Turismo je ime specijalne verzije VW Golfa GTI koja će se pojaviti u Gran Turismo 6 igrici, a javnosti je predstavljen na Wörthersee skupu u Austriji.

 (Dalje)

Stvaralac koji je priznat kao začetnik pop-arta nije bio ljubitelj automobila ali je voleo da bude viđen u glamuroznim modelima. Jedan takav primerak se nedavno našao na aukciji.

 (Dalje)

Ford već nudi "electronic power steering" sistem koji umanjuje potrošnju goriva koristeći električni motor za asistenciju upravljanja umesto hidrauličkog sistema koji crpi energiju iz motora, a sada je američka firma predstavila "adaptive steering" koji će dodatno olakšati manevrisnaje pri svim brzinama.

 (Dalje)

Fordov potpuno novi SUV EcoSport vozačima pruža savršenu kombinaciju okretnosti malog vozila, pristupačnosti i male potrošnje, sa fleksibilnošću i prostranošću koju kupci očekuju od SUV vozila - sve to u modernom i povezanom pakovanju.

 (Dalje)

Kada voziš kavasaki motor 300 kilometara na sat, toliko brzo da ti malo fali da poletiš, čini ti se da si gospodar brzine, ali u većini slučajeva, pokaže se da od munjevitog dvotočkaša, uvek ima nešto brže

 (Dalje)

VIDEO: Ferrari F40

30 Maj 2014 - 22:02 Video Link«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 64 65 66  Sledeći»