home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

AK Stojanov u saradnji sa FiatAutomobiliSrbija, u Miletićevoj ulici – Novi Sad postavio je #UlicaFiatKišobrana. Ova postavka je uvod u centralnu promociju #NewFiat500 koja će se održati u utorak 06.10.2015 u 12:00 časova.

 (Dalje)Kako prenosi Sport klub, prvi čovek Ferarija Mauricio Arivabene rekao je da Sebastijan Fetel još nije izgubio šanse da bude svetski šampion.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, skandal sa emisijom gasova koji je zapljusnuo Folksvagen neće naškoditi nemačkoj ekonomiji ako proizvođač automobila bude reagovao promptno i sveobuhvatno.

 (Dalje)

Mala kanadska tjuning firma Duke Dynamics je za Lamborghini Huracan ponudila svoj novi aerodinamički kit nazvan Arrow.

 (Dalje)

Lumma Design ponovo potvrđuje da je aktuelni Porsche Cayenne i dalje veoma popularan kod tjunera.
 (Dalje)Fiat je objavio zvaničnu teaser sliku kao najavu skore premijere svog novog pick-up vozila, za koje je i definitivno potvrđeno da će nositi naziv Toro.

 (Dalje)

Kako piše RTS, skandal "Folksvagen" i dalje trese svet. U Srbiji evidencije o uvozu modela kojima je prepravljen softver za merenje emisije izduvnih gasova nema, ali se pretpostavlja da je reč o oko 12.000 vozila koja su uvezena od 2009.

 (Dalje)

U Srbiji je 23. i 24. septembra, u organizaciji Adriatic Motorsa i Hyundai Motor Company održana test vožnja za novi Tucson za novinare iz istočne i jugoistočne Evrope. Učestvovalo je preko 40 novinara iz 6 zemalja zajedno sa predstavnicima Hyundai brenda za pomenuti region.

 (Dalje)

Honda Srbija je u subotu 26. septembra učestvovala na Humanitarnom teniskom turniru BELhospise OPEN, koji je organizovan u cilju prikupljanja sredstava za palijativno zbrinjavanje terminalno obolelih od kancera.

 (Dalje)

Martorel, Luka de Meo (Luca de Meo, Milano, 1967.), trenutno član Upravnog odbora za marketing i prodaju koncerna Audi AG, imenovan je za novog predsednika Upravnog odbora SEAT, S.A. On će naslediti Jirgena Štakmana (Jürgen Stackmann, 1961.). Štakman će preći u Volkswagen putnička vozila (Volkswagen Pkw) i kao član Upravnog odbora marke preuzeti Prodaju, marketing i postprodaju. On će svoje izveštaje uručivati dr Herbertu Disu (Herbert Diess), predsedniku Upravnog odbora marke Volkswagen putnička vozila. Na svoje nove funkcije obojica će stupiti 1. novembra 2015.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, španski proizvođač automobila Seat, u vlasništvu nemačkog Folksvagena, opremio je 700.000 automobila spornim softverom za lažiranje vrednosti izduvnih gasova, saopštio je danas portparol te španske kompanije.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 61 62 63  Sledeći»