home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Toyota je u svom saopštenju potvrdila da će ovogodišnji sajam automobila u Frankfurtu iskoristiti da posetiocima prikaže RAV4 sa hibridnim pogonom, novu generaciju Priusa i unapređenu verziju koncepta C-HR.

 (Dalje)Jinbei S35

2 Sep 2015 - 07:30 Noviteti Link

Iz Kine nam stiže još jedan novi crossover, i to iz fabrike Jinbei Automotive (inače deo kompanije Brilliance Automotive).

 (Dalje)

Mada ni standardni M2 još nije zvanično ugledao svetlost dana (to će se desiti u oktobru ove godine), BMW po pisanju pojedinih medija već priprema i njegovu CSL varijantu.

 (Dalje)

JAC Refine S2

2 Sep 2015 - 06:30 Noviteti Link

Kompanija JAC je na kineskom tržištu i zvanično startovala sa prodajom svog novog crossovera nazvanog Refine S2.

 (Dalje)

Vath u svojoj ponudi sada ima i novi powerkit za 2015 Mercedes E500 Cabrio.

 (Dalje)

Kako prenosi Sport klub, simpatični Danilo Petrući odvozio je sjajnu trku za veliku nagradu Britanije i završio na drugom mestu.

 (Dalje)

S klasa Coupe je premijeru imala na prošlogodišnjem sajmu automobila u Ženevi, ali u Mercedesu su već tada najavili i nove verzije.

 (Dalje)

Volvo 242 definitivno nije automobil od koga biste očekivali da će potpuno poniziti najnoviji Lamborghini Huracan na stazi.

 (Dalje)

Tesla Motors već duže vreme najavljuje početak isporuka svog električnog crossovera Model X koji je predstavljen još u februaru 2012. godine. Start isporuka je već nekoliko puta odlagan, a zatim je konačno početkom prošlog meseca prvi čovek kompanije Elon Musk potvrdio da je zvanično lansiranje Modela X predviđeno za septembar ove godine.

 (Dalje)

Kompanija Fiat Chrysler Automobiles je za modelsku godinu najavila značajno unapređenje Pentastar V6 benzinskog motora.

 (Dalje)

Za Svetsku izložbu 2015. godine, Jeep nudi „Jeep Balloon Experience“. Svakog vikenda, sve do 25. oktobra, posetioci oblasti Porta Nuova moći će da uživaju u pogledu na Milano iz letećeg balona.

 (Dalje)

Nakon 50 godina od „rođenja“, američka ikona Mustang prvi put je zvanično stigao na evropsko tržište, a posredstvom ovlašćenog uvoznika vozila marke Ford, kompanije Grand Motors, od nedavno je u ponudi i na našem tržištu.

 (Dalje)

„Gospodar džempera“, Serđo Markione, prisutan je u automobilskoj industriji možda duže nego što je očekivano. Šef FCA je prošle godine sugerisao da bi mogao da se penzioniše kada ostvari petogodišnji plan, koji bi trebalo da bude okončan 2018. Sada je produžio taj „rok“ za dve godine.

 (Dalje)

Kako prenosi Sport klub, nemački vozač Niko Hulkenberg produžio je ugovor sa Fors Indijom do 2017. godine.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 56 57 58 59 60 61 62 63  Sledeći»