home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kompanija Verano Motors (www.verano.rs), generalni uvoznik i distributer Peugeot vozila za Srbiju započela je specijalnu novembarsku akciju za vozila iz komercijalnog programa. Uz posebne finansijske pogodnosti, potencijalni vlasnici će moći da se odluče za Bipper, Partner Origin, Novi Partner, Expert ili Boxer.

Peugeot Bipper 1.4Hdi se može kupiti po ceni od 10.690 evra, uz uštedu od 500 evra, Partner Origin 1.6 HDi za 10.990 evra, uz uštedu od 1100 evra. Novi Partner 1.6 Hdi za 12.590 evra, uz uštedu od 1500 evra, Expert 227 LIHI 1.6 Hdi za 15.990, uz uštedu od 1300 evra, a Peugeot Boxer 330 LIHI 2.2. Hdi uz cenu od 17.990 evra i uštedu do 2600 evra. Ukoliko se potencijalni vlasnici odluče za kupovinu na lizing, odobrenje se dobija u roku od 24 sata.

Bipper je posebno prilagođen gradskim centrima i urbanim sredinama, a poseduje i sistem kliznih vrata i izuzetno lako se parkira, što će olakšati istovar i utovar svim profesionalcima koji dnevne obaveze izvršavaju u gradskim gužvama. Novitet koji izdvaja Peugeot Bipper u odnosu na druga komercijalna vozila je i napredni sistem i raspored sedišta koja se lako obaraju, što omogućava da se vrlo brzo pretvori u pravu mobilnu kancelariju. Bipper je dugačak 3.86, a širine 1.68m, korisne nosivosti od 610 kilograma.

Partner Origin je dužine 4,137m sa zapreminom prtljažnog prostora od tri kubna metra i maksimalnom nosivošću od 800kg. Potrošnja goriva je 5,4 litara u mešovitoj vožnji. Ovo vozilo se može prilagoditi najrazličitijim potrebama svakodnevnog poslovanja Zahvaljujući razmerama i tovarnim mogućnostima Peugeot Partner korisnicima omogućava maksimum prostora i zapremine u unutrašnjosti, dok istovremeno obezbeđuje lagani prolazak kroz gradsku gužvu.

Novi Peugeot Partner je savršeni poslovni saradnik zahvaljujući svojoj multifunkcionalnosti. U kombinaciji sa kvalitetom, izdržljivošću i efikasnosti, je savršeno prilagođen potrebama profesionalnih klijenata. Novi Partner ima maksimalni utovarni kapacitet koji predstavlja dodatnu referencu u segmentu malih dostavnih vozila. Dužina novog Partnera je 4,38m što je omogućilo da ovaj model ima zapreminu prtljažnog prostora od 3,7 kubna metra i maksimalnu nosivost od 800kg. MultiFlex sistem sedišta omogućava sedenje do tri osobe na prednjoj klupi vozila, a reč je o opciji, koja se po prvi put može pronaći u vozilu ove klase.

Expert predstavlja kombinaciju kombija i višenamenskog vozila. Zadnji deo vozila, koji ukazuje na veliku nosivost i praktičnost vozila ima oblik kutije i može biti opremljen panel ili glatkim zglobnim vratima ili vratima koja se otvaraju nagore, pri čemu svaka od ovih verzija obezbeđuje prostor za lak utovar. Korisna nosivost iznosi 1200 kg, a zapremina tovarnog prostora je do šest metara kubnih.

Boxer je dostavno vozilo, konstruisano po najstrožim normama i bezbednosti, kako u delu za vozače, tako i u tovarnom prostoru. Uz dodatnu opremu, Boxer svojim korisnicima na raspolaganje stavlja inteligentna rešenja kao što su – kamera za pomoć pri parkiranju u zadnjem delu vozila, koja olakšava kretanje i povećava efikasnost i pristup pri utovaru i istovaru. Kabina može da primi tri putnika, od kojih svako ima dovoljno prostora da se oseća veoma udobno. Velike osvetljene površine Boxera omogućavaju putnicima da uživaju u širokom vidnom polju i velikoj osvetljenosti kabine. Korisna zapremina vozila je od osam do 17 metara kubnih, u zavisnosti od modela, dok korisna nosivost ide do 1950 kilograma.

Napomena: Sve navedene cene su bez PDV-a.

Izvor : Verano Motorsčitanja : 3484Komentari