home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Snažnom kampanjom započetom u novembru, kompanija Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora (www.mercedes-benz.rs) je objavila neverovatne cene koje će biti aktuelne do 25. decembra 2008. godine.

 (Dalje)Nakon Mercedesa GLK (o tome više OVDE) još jedan nemački kompaktni SUV model je stigao u Srbiju - Audi Q5, čija je zvanična svetska premijera inače održana još krajem aprila ove godine na Salonu automobila u Pekingu.

 (Dalje)

Domaći uvoznik rumunske Dacije (www.dacia.co.yu) je odlučio da redizajniranu verziju popularnog Logana limuzine prodaje po ceni starog modela, što znači da cena njegove osnovne varijante (1,4 litarski benzinac sa baznom opremom) u Srbiji iznosi 7.555 evra sa PDV-om. 

 (Dalje)

Kompanija Verano Motors (www.verano.rs), generalni uvoznik i distributer Peugeot vozila za Srbiju je počela još jednu specijalnu prodajnu akciju za model Peugeot 308 CONFORT PACK 1.6E 120KS. Sve one koji se odluče za kupovinu na lizing očekuje nova ponuda. Naime, model 308 može se kupiti, po mesečnim ratama u vrednosti od 235 evra, na period finansiranja od 84 meseca, sa učešćem 8 odsto plus PDV i odobrenje finansiranja u roku od samo 24 sata.

 (Dalje)

Od 10. do 15. novembra Grand Motors (www.ford.rs), generalni uvoznik Fordovih vozila za Srbiju, nudi ograničenu količinu putničkih automobila i lakih komercijalnih vozila po izuzetnim cenama, koje su i do 4.730 evra niže od dosadašnjih.

 (Dalje)

Domaći uvoznik nemačkog Volkswagena (www.volkswagen.co.yu) je nakon promocije na nedavnom Sajmu automobila u Novom Sadu, sada objavio i zvanične srpske cene za novi Volkswagen Scirocco.

 (Dalje)

Novi Mercedesov kompaktni SUV model GLK je inače promovisan još u aprilu ove godine na Salonu u Pekingu, dok ga je naš uvoznik (www.mercedes-benz.rs) srpskoj javnosti predstavio nedavno na 8. Sajmu automobila u Novom Sadu.

 (Dalje)

Grand Motors, generalni uvoznik Fordovih vozila za Srbiju (www.ford.rs), domaćim kupcima nudi izuzetnu mogućnost da od 10. do 15. novembra u prodajnim salonima na Novom Beogradu, u Novom Sadu, Subotici, Sremskoj Mitrovici, Kragujevcu, Čačku i Nišu kupe automobile i laka komercijalna vozila po izuzetno povoljnim cenama. Popust za pojedine modele će iznositi i do 4.730 evra i važi samo za ograničenu količinu vozila sa lagera.

 (Dalje)

Kompanija Verano Motors (www.verano.rs), generalni uvoznik i distributer Peugeot vozila za Srbiju započela je specijalnu prodajnu akciju u kojoj nudi povoljnije uslove kupovine modela Peugeota 206 i 206 Sedan. Tako svi zainteresovani model Peugeot 206 One line 1.4 E 75 KS mogu da kupe za 11.190 evra, a model 206 Sedan 1.4 E 75 KS za 10.990 evra.

 (Dalje)

Nakon akcije "Duty free", domaći uvoznik francuskog Renaulta (www.renault.co.yu) je krenuo sa novom prodajnom kampanjom "Sell out", tokom koje su modeli Twingo, Clio, Megane, Scenic i Laguna jeftiniji od 1300 pa sve do 4207 evra.

 (Dalje)

Nissanov uspešni crossover Qashqai (negde poznat kao Nissan Dualis) nedavno je dobio i svoju produženu varijantu sa trećim redom sedišta i sa mestom za sedam putnika, a sada je ovaj model dostupan i kupcima u Srbiji.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.co.yu

Odluka Vlade Srbije da se od Nove godine smanji carinska stopa na uvoz novih i polovnih automobila za sada je najviše pogodila uvoznike polovnih vozila. Prodaja uvezenih polovnjaka smanjena je u ovim firmama od 20 do 50 odsto, a uvoznici upozoravaju da će posle 1. januara polovni automobili biti jeftiniji za samo 100 do 600 evra. To i nije velika razlika, pogotovo ako se kupuje automobil niže i srednje klase.

 (Dalje)

Grand Motors, domaći uvoznik automobila Volvo nudi za isporuku bez čekanja ograničenu količinu novih, neregistrovanih vozila iz 2007. godine po sniženim cenama.

 (Dalje)

Prema pisanju revije SAT Plus, zbog prestanka proizvodnje takozvanog domaćeg programa, kragujevačka Zastava je počela da rasprodaje kompletan lager vozila.

 (Dalje)