home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

U Jagodini je otvoren novi Volkswagenov prodajno - servisni centar Autokuća Tasić (u ulici Slovenski put bb) i to na površini od 730 kvadratnih metara.

 (Dalje)Beogradska kompanija Progres auto saopštila je danas da je postala generalni distributer kineskog džipa "sceo" za tržište Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

 (Dalje)

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik Land Rovera za Srbiju, nudi ograničenu količinu modela Discovery 3 sa specijalnom cenom, koja startuje od 47.900 evra sa PDV-om.

 (Dalje)

Kompanija Verano Motors (www.verano.rs) započela je novu prodajnu akciju pred sajam automobila u Novom Sadu i u susret najavljenim merama Ministarstva ekonomije o smanjenju carinskih stopa na automobile.

 (Dalje)

Tokom nove prodajne akcije, prodavci Opela u našoj zemlji (www.opel.rs) sve do 31. oktobra svim zainteresovanim kupcima nude Opel Astru Classic II sa petoro vrata, 1.4 L benzinskim motorom od 66kW/90KS, servo upravljačem podesivim po visini i dubini, vazdušnim jastucima za vozača i suvozača, klima uređajem, ABS-om, vozačevim sedištem podesivim po visini, centralnim zaključavanjem sa daljinskom komandom, 15" čeličnim felnama i Mio Moov 200 GPS navigacijom, po ceni od 10.895 evra (cena sa PDV-om, plaćanje u dinarskoj protivvrednosti).

 (Dalje)

U Šapcu je firma I.S.N. Automotive d.o.o. (ćerka šabačke kompanije Inter-Kop d.o.o.) 
otvorila novi i to najveći prodajno-servisni centar Mercedes-Benza u ovom delu Evrope.

 (Dalje)

Generalni uvoznik Forda za Srbiju, beogradski Grand Motors (www.ford.rs) od nedavno u svojoj redovnoj ponudi ima Fordovov pick-up model Ranger, koji se na srpskom tržištu nudi u varijanti "double cab" sa nekoliko verzija unutrašnje i spoljne opreme.

 (Dalje)

Fiat (www.deltaauto.rs) tokom oktobra odobrava CARinSKI POPUST za modele Grande Punto 1.2 Active i 1.4 Dynamic, kao i za Bravo i Lineu 1.4 Dynamic.

Grande Punto 1.2 Active sa 5 vrata, klimom i metalik bojom uz popust od 1000 evra na akciji košta 11.210, dok se model sa 1.4 motorom i Dynamic paketom opreme, koji ima i automatski klima uređaj, radio CD MP3 sa komandama na volanu, kožni volan i ručicu menjača, metalik boju, prodaje po ceni od 12.690 evra.

 (Dalje)

Izvor : 24sata.co.yu 

Lexus je od danas i zvanično na našem tržištu zahvaljujući uvozniku i distributeru kompaniji „Tojota Srbija“. Maloprodajni objekat „Lexus Beograd“ otvoren je na Zrenjaninskom putu, a kupcima će se nuditi modeli IS, GS, LS i RX.

 (Dalje)

I bez zvanično promenjene carinske stope, Grand Motors, ekskluzivni uvoznik Volvo automobila za Srbiju, od 22. septembra u ponudi ima ograničenu količinu modela S60 sport sa jedinstvenom cenom. Tako se ova luksuzna limuzina sa sportskim manirima i petocilindričnim dizel motorom 2.4D može kupiti već za 28.900 evra sa PDV-om.

 (Dalje)

Izvor : Speed-industry.com

Domaći uvoznik za Citroen, firma Vitro Group, od 22. septembra nudi modele sa svog (beogradskog) lagera po novim, nižim cenama. Kako bi potencijalne kupce odvratili od čekanja na smanjenje carina, koje ko zna kad će stupiti na snagu, sada se nekoliko modela iz Citroenove game mogu kupiti sa popustom u visini carine.

 (Dalje)

Prodavci Opela u našoj zemlji (www.opelauto.co.yu) svim zainteresovanim kupcima nude Opel Astru Classic II - sa petoro vrata, 1.4 benzinskim motorom od 90KS, servo upravljačem, zaštitnim vazdušnim jastucima za vozača i suvozača, klima uređajem, ABS-om, centralnim zaključavanjem sa daljinskom komandom i 15" čeličnim felnama, po ceni od 10.999 evra (cena sa PDV-om, plaćanje u dinarskoj protivvrednosti).

 (Dalje)

Renault je još u martu ove godine na Salonu automobila u Ženevi javnosti predstavio svoj novi crossover model Koleos, čija cene su konačno poznate i za naše tržište.

 (Dalje)

Generalni uvoznik Honde za Srbiju, kompanija Delta automoto (Omladinskih brigada 33a, Novi Beograd, tel. 011/2010 915, www.honda-srbija.rs), startuje sa novom prodajnom akcijom u kojoj će kupci ovih japanskih automobila na poklon dobijati DELL laptop i to u boji svoje nove Honde.

 (Dalje)

Domaći uvoznik automobila američkog Chyrslera, kompanija Chrysler Balkans d.o.o. (www.chrysler.co.yu), u okviru svoje nove prodajne akcije i u saradnji sa NBG Leasingom, svim zaintresovanim kupcima nudi model Dodge Caliber 1.8 SXT po posebnim uslovima.

 (Dalje)