home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Nakon što su dobili ISO sertifikat za kvalitet usluga, domaći uvoznik Citroen vozila (www.citroen.rs) je rešio da iznenadi svoje kupce sa najnovijom prodajnom akcijom.

 (Dalje)Uvoznik Hyundaija za Srbiju (www.hyundai.co.rs) počeo je sa Novogodišnjom prodajnom akcijom, nazvanom "Niko kao Hyundai", tokom koje će potencijalni kupci ovih korejskih automobila moći da uštede i do 10.000 evra.

 (Dalje)

Prodavci Škode u Srbiji (recimo AK Vidovdan, www.vidovdan.com), tokom novogodišnje prodajne akcije kupcima nude ove češke automobile po cenama nižim od 1353 do 3203 evra.

 (Dalje)

Sve do kraja decembra, domaći uvoznik Chevroleta (www.gm-chevrolet.rs) nudi posebne uslove kupovine za sve modele ove marke.

 (Dalje)

Kompanija Nicos C. Kattamis, ovlašćeni uvoznik i distributer vozila Subaru za Srbiju i Crnu Goru, najavljuje specijalnu promotivnu novogodišnju akciju koja će trajati od početka decembra 2008. godine do kraja januara 2009. godine.

 (Dalje)

Domaći uvoznik Opela (www.opel.rs) krenuo je sa novogodišnjom akcijskom prodajom automobila ove nemačke marke, koja će trajati sve do 31.12. ove godine.

 (Dalje)

Grand Motors, generalni uvoznik Fordovih automobila za Srbiju (www.ford.co.yu), u saradnji sa S Lesingom po posebnim uslovima nudi ograničenu količinu Ford Fieste, uz mesečnu ratu od 123 evra.

 (Dalje)

Delta Automoto, generalni uvoznik i distributer Honda vozila je u utorak, 25.11., u beogradskom klubu Magacin predstavio novu Hondu Jazz uz performans inspirisan samim nazivom modela. Druga generacija ovog malog gradskog automobila predstavljena je kupcima u Srbiji u isto vreme kada i u ostalim evropskim državama.

 (Dalje)

Na novi Twingo Renault Sport su zainteresovani kupci u našoj zemlji čekali još od njegove zvanične svetske promocije (održana je početkom marta ove godine na Salonu automobila u Ženevi), ali je čekanju ipak konačno došao kraj. Domaći uvoznik ove francuske marke (www.renault.co.yu) od nedavno naime nudi ovog malog sportistu i u Srbiji i to po ceni od 16.105 evra sa PDV-om.   

 (Dalje)

Sve do kraja godine, domaći uvoznik Mitsubishija (www.velauto.rs) nudi ograničenu količinu pojedinih modela ovog japanskog proizvođača po cenama nižim i do 5500 evra.

 (Dalje)

Zbog izuzetnog interesovanja za vozila koja je, uz značajne popuste, ponudio tokom šestodnevne akcije od 10. do 15. novembra, u Grand Motorsu, generalnom uvozniku Fordovih vozila (www.ford.co.yu), odlučili su da potencijalnim kupcima od 1. do 15. decembra pruže još jednu retku priliku za kupovinu.

 (Dalje)

Pod slovom C nova prodajna kampanja Volkswagena obuhvata ponudu za celu gamu. Povodom najavljenih smanjenja carina na 10%, Volkswagen Srbija daje popust na sva vozila u gami od 10% do neverovatnih 16%.

 (Dalje)

Domaći uvoznik japanskog Nissana (www.nissan.co.yu) počeo je sa prodajom novog Nissanovog pick up modela NP300, koji je inače predstavljen još na ovogodišnjem aprilskom Salonu komercijalnih vozila u Birmingemu.  

 (Dalje)

Kompanija Delta Automoto (www.honda-srbija.rs) je od 18. novembra krenula sa novom prodajnom akcijom "Hon-DA", tokom koje će se vozila sa lagera prodavati po izuzetno povoljnijim cenama.

 (Dalje)

Domaći uvoznik nemačkog Opela (www.opel.rs) sve do 31. 12. ove godine (odnosno do isteka zaliha) kupcima nudi široku paletu svojih modela po sniženim cenama:

Corsa Enjoy +Enjoy paket (ušteda 1.010 evra*)
Astra Essentia +Essentia paket (ušteda 2.665 evra*)
Meriva Essentia 1.4 XEP (ušteda 2.984 evra*)
Vectra (ušteda 4.000 evra* - ponuda ne važi za model Essentia)

 (Dalje)