home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

I ove godine je uvoznik Citroena za Srbiju, kompanija Vitro Group (www.citroen.rs), pripremio posebnu ponudu za predstojeći 47. Međunarodni salon automobila u Beogradu (od 27. marta do 5. aprila).

 (Dalje)Generalni uvoznik Forda za Srbiju (kompanija Grand Motors, www.ford.rs) je uoči 47. Međunarodnog salona automobila u Beogradu pripremio posebne, sajamske cene za većinu modela, koje su niže za 5% odnosno od 630 do 1.440 evra. 

 (Dalje)

Kompanija Verano Motors (www.verano.rs), generalni uvoznik i distributer Peugeot proizvoda, počela je Sajamsku akciju prodaje vozila sa znakom lava sa atraktivnim popustima. 

 (Dalje)

U kragujevačkoj Zastavi, u zajedničkoj fabrici italijanskog Fijata i Vlade Srbije, iduće nedelje počinje proizvodnja "punta", a isporuke će početi u aprilu, kad će startovati i program zamene starog za novi automobil, najavio je ministar ekonomije Srbije Mlađan Dinkić.

 (Dalje)

Na ovogodišnjem 47. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, Toyota Srbija (www.toyota.rs) premijerno će izložiti sledeća Toyota vozila: Toyota iQ, Toyota Urban Cruiser, novi Toyota Verso, novi Toyota Avensis (Sedan i Wagon) i redizajnirane modele Aygo, Yaris, Rav4 i Hilux.

 (Dalje)

Kompanija "Nicos C. Kattamis ltd", ovlašćeni uvoznik i distributer Subaru vozila za Srbiju i Crnu Goru, izložiće na predstojećem 47. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu (traje od 27.03.2009 do 05.04.2009.) svoje modele u hali 1 Beogradskog sajma.

 (Dalje)

Mada Sajam automobila u Beogradu počinje 27. marta, domaći uvoznik Hyundaija (www.hyundai.rs) je već krenuo sa sajamskim popustima.

 (Dalje)

Od 2. marta, Delta Automoto, generalni uvoznik Honda automobila za Srbiju (www.honda-srbija.rs), krenuo je sa akcijom u toku koje nudi specijalne uslove kupovine kako pravnim, tako i fizičkim licima.

 (Dalje)

Generalni uvoznik Forda za Srbiju, kompanija Grand Motors (www.ford.rs) u ponudi ima manju količinu SUV modela Kuga 2.0 TDCi po akcijskoj ceni od 24.490 evra sa PDV-om.

 (Dalje)

Uvoznik Suzukija za Srbiju, kompanija Euro Sumar (www.suzuki-yu.co.yu) domaćim kupcima nudi nekoliko modela ove japanske kompanije po nižim, akcijskim cenama.

 (Dalje)

Kompanija Verano Motors (www.verano.rs), generalni uvoznik i distributer Peugeot vozila za Srbiju, najavila je veliki broj noviteta, kao i popuste, uoči Međunarodnog sajma automobila u Beogradu (od 27. marta do 5. aprila).

 (Dalje)

Domaći uvoznik Forda, kompanija Grand Motors (www.ford.rs), trenutno kupcima u Srbiji nudi ograničenu količinu modela Fiesta Classic u verziji SVP sa petora vrata, benzinskim motorom od 1,4 litra zapremine, 80KS i obogaćenim paketom opreme Trend, koja košta 9.990 evra (što je 3.000 evra manje od prvobitno formirane cene za ovu verziju).

 (Dalje)

Grupa "Zastava vozila" najavila je da od danas počinje prodaju automobila "punto" ("zastava 10") na kredit, uz subvenciju države, koji će sa porezom na dodatu vrednost koštati 6.999 evra.

 (Dalje)

Novi luksuzni Hyundai iX55 je premijerno prikazan u Evropi na Salonu automobila u Parizu 2008. godine, a sada je i zvanično počela njegova prodaja u Srbiji.

 (Dalje)

Grupa "Zastava vozila" spremna je da od ponedeljka, 23. februara, otpočne prodaju vozila "zastava 10" po modelu potrošačkih kredita uz subvenciju države.

 (Dalje)