home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Domaći uvoznik automobila španskog Seata kupcima nudi modele Leon, Alhambra i Altea XL po specijalnim akcijskim cenama.

 (Dalje)Posle 32 godine proizvodnje i 12 miliona primeraka u dosadašnjim izdanjima, Ford je prošle godine predstavio potpuno novu generaciju svoje Fieste, koja je sada konačno stigla i na naše tržište (posredstvom domaćeg uvoznika, kompanije Grand Motors: www.ford.rs).

 (Dalje)

Preuzeto sa : Politika.rs

Prodaja automobila u poslednja četiri meseca je prepolovljena, uprkos tome što su već krajem septembra sa najavom jednostrane primene Prelaznog trgovinskog sporazuma sa EU prodavci oborili cene uračunavši smanjenje carine za 10 odsto.

 (Dalje)

Kod domaćeg uvoznika korejske Kije (www.kia.rs) na sniženju su automobili modelske godine 2008, tačnije radi se o ograničenoj količini vozila koja se nalaze na zalihama.

 (Dalje)

Samo do kraja februara Chevrolet je obezbedio specijalne uslove kupovine za modele Spark i Aveo.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Politika.rs

Vlasnik automobila koji želi da kroz program zamene staro za novo kupi kragujevački „punto”, svoje staro vozilo moraće da preda na reciklažu. Nakon toga, vlasnik će dobijati potvrdu koja donosi fiksni popust od 1.000 evra. To znači da nema procene vrednosti starog vozila, jer svaki reciklirani automobil donosi isti popust.

 (Dalje)

Domaći uvoznik Citroena, kompanija Vitro group (www.citroen.rs), u saradnji sa Hypo leasingom, pokreće novu akciju tokom koje ovi francuski automobili mogu da se kupe na trogodišnji lizing (uz 30% učešća) i to bez kamate.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs

Zamena starih automobila za kragujevački "punto" krenuće od marta - najavljuje ekskluzivno za "Novosti" Nebojša Ćirić, državni sekretar u Ministarstvu ekonomije. - Ideja je da svaki zainteresovani građanin ustupi svoj stari automobil, koji više ne vredi na tržištu, a uz popust od 1.000 evra (za 5.999 evra) kupi kragujevački "punto".

 (Dalje)

Preuzeto sa : Danas.rs 

Ministarka finansija Srbije Diana Dragutinović izjavila je da se ulaganjima države u Rudarsko-topioničarski basen Bor ne povećavaju planirani troškovi budžeta za ovu godinu. „Novac za RTB je veću budžetu, samo što se njegova namena preusmerava“, objasnila je Dragutinovićposle potpisivanja Sporazuma o integrisanom upravljanju granicom.

 (Dalje)

Novi model Ford Fieste stiže na naše prostore 12. februara, kao lepa najava Dana Zaljubljenih. Ovakav izbor datuma nije slučajnost, jer se radi o prvom proizvodu Fordove "Fabrike ljubavi", smeštene u industrijskoj zoni Kelna (Nemačka).

 (Dalje)

Početak 2009. godine za Mazdu označen je dobrim brojkama kada je reč o prodaji: uprkos nestabilnim ekonomskim prilikama i iščekivanju detalja o novim carinskim propisima, tokom januara 40 Mazdinih modela stiglo je do kupaca, što predstavlja povećanje od 18% u odnosu na isti period prošle godine.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Politika.rs

Iako je stiglo najavljeno pojevtinjenje automobila, za kupce efekat od nekih šest do sedam procenata nije ono što su očekivali, pa tako ispada da su najviše profitirali oni koji su kupovali uz popuste u novembru i decembru.

 (Dalje)

Ministar ekonomije Mlađan Dinkić najavio je da će država subvencionirati kupovinu Fiata "punto" koji se bude proizvodio u Kragujevcu po sistemu "staro za novo", tako da će u maloprodaji koštati 5.999 evra i biti najjeftiniji automobil u Evropi.

 (Dalje)

Uvoznik Suzukijevih vozila za Srbiju, beogradski Euro Sumar (www.suzuki-yu.co.yu), nedavno je otvorio novi salon automobila na Novom Beogradu, u ulici Omladinskih brigada 86, neposredno uz poslovni centar Airport City.

 (Dalje)

Građani koji se odluče za kupovinu automobila "punto", proizvedenog u kragujevačkoj "Zastavi", i uzmu subvencionisani kredit, mesečno će otplaćivati ratu od 90 do 130 evra.

 (Dalje)