home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Preuzeto sa : Novosti.rs

Prodaja novih automobila u Srbiji nastavlja rast, već četvrti mesec zaredom, prkoseći finansijskoj krizi sa kojom se suočavamo. U aprilu je ključeve novih kola uzeo 3.801 kupac, što je povećanje od skoro 25 odsto, odnosno za četvrtinu.

 (Dalje)U saradnji s principalom, a i zbog ušteda ostvarenih racionalnijim poslovanjem, Grand Motors, generalni uvoznik Forda za Srbiju (www.ford.rs), od 13. maja nudi ograničenu količinu automobila sa značajno sniženim cenama - u zavisnosti od modela, i do 4.675 evra povoljnijim od dosadašnjih.

 (Dalje)

Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora (www.mercedes-benz.rs) je počeo sa velikom prolećnom akcijom (traje od 11.05. do 27. 06. 2009.), pod nazivom "Mercedes-Benz roadshow kroz Srbiju", a sve u cilju što bolje promocije svojih vozila.

 (Dalje)

U periodu od 9.5.-13.6.2009. godine, u organizaciji Hyundai Auto Beograda, akcija pod nazivom "Hyundai karavan" biće održana na centralnim gradskim trgovima u svim većim gradovima u Srbiji gde Hyundai ima svoje dilerske kuće i to: Novi Sad, Niš, Kraljevo, Beograd, Šabac, Jagodina i Čačak.

 (Dalje)

Uvoznik japanske Honde za Srbiju, kompanija Delta Automoto (www.honda-srbija.rs), 23. maja organizuje Honda "Open day" u toku kojeg će ljubitelji Honda automobila moći da testiraju modele: Accord, Jazz, Civic, Civic Hybrid i CR-V.

 (Dalje)

Uvoznik automobila španskog Seata (www.seat.rs), u saradnji sa Porsche Mobility, srpskim kupcima nudi model Cordoba po specijalnoj ceni od samo 9.880 evra sa PDV-om.

 (Dalje)

Registracija automobila i kombija u vlasništvu firmi, među koje spadaju i vozila koja građani kupuju na lizing, sa zapreminom motora do 2.000 kubika biće jeftinija od petka, 8. maja, zahvaljujući izmenama Zakona o porezu na upotrebu, držanje i nošenje dobara.

 (Dalje)

Kompanija Verano Motors (www.verano.rs), generalni uvoznik i distributer Peugeot proizvoda za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu, jedna je od sponzora a Peugeot je oficijelno vozilo prvog ATP turnira „Serbia Open” koji se održava od 2. do 10. maja 2009. godine na terenima kompleksa „Milan Gale Muškatirović” u Beogradu.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Alo.rs

Cene polovnih automobila i dalje padaju, i to uglavnom na auto-placevima, gde od početka godine nije bilo nikakvih sniženja. Na to ih je, kažu prodavci, nateralo povećanje poreza na automobile preko 2.000 kubika. Tako su, na primer, luksuzni automobili nedavno pojeftinili i do 20 odsto. Ipak, izgleda da ni to ne pomaže jer sve manje ljudi kupuje.

 (Dalje)

Prema pisanju revije SAT Plus, iako je u poslednje vreme najaktuelniji domaći Punto, i dalje je mnogo zainteresovanih za starije, ali i daleko jeftinije modele – Koral, Skala i Florida.

 (Dalje)

Uvoznik korejskog Hyundaija za Srbiju (www.hyundai.rs) je počeo sa novom prodajnom akcijom za model Hyundai i20 1.2 EY, i to u saradnji sa EFG Leasingom.

 (Dalje)

Pre nekoliko dana u hali Jezero u Kragujevcu otvoren je novi prodajno-servisni centar Toyote.
Novi Toyotin partner - preduzeće Sanel d.o.o. čija je osnovna delatnost veleprodaja rezervnih delova, ulja i autokozmetike poznatih svetskih proizvođača.

 (Dalje)

Domaći uvoznik Hyundaija (www.hyundai.rs) je kupcima pripremio posebnu ponudu koja se odnosi na nekoliko modela ovog korejskog proizvođača (Coupe, Sonata, Grandeur), dok se Škode i dalje prodaju sa sajamskim popustom.

 (Dalje)

Iako je njegov naslednik na tržištu prisutan već nekoliko godina, Peugeot 206 (predstavljen sada već daleke 1998. godine) još nije ni blizu kraja svoje uspešne karijere.

 (Dalje)

Generalni uvoznik Forda, Grand Motors (www.ford.rs), u ponudi ima ograničenu količinu modela Fiesta Classic u verziji Comfort sa petoro vrata, dizel motorom od l,4 litra, 68 KS i paketom opreme Comfort, koja se može preuzeti odmah po uplati 10.990 evra.

 (Dalje)