home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

19. februara je u Novom Sadu svečano otvoren novi prodajno servisni centar Auto kuće Mikom, ovlašćenog prodavca i servisera za vozila iz programa Mercedes-Benza, Chryslera, Jeepa i Dodgea.

 (Dalje)U kompaniji Verano Motors (www.verano.rs), uvozniku francuskog Peugeota za Srbiju, u toku je specijalna ponuda za Peugeot dostavna vozila.

 (Dalje)

Kao što je bilo i najavljeno pre nekoliko meseci, na našem tržištu je konačno i zvanično počela prodaja Lade 117, odnosno Kaline u karavan varijanti (prototip ovog automobila je inače prvi put predstavljen javnosti još 2001. godine na tadašnjem Salonu automobila u Moskvi).

 (Dalje)

Alfin najmanji model MiTo (ime predstavlja kombinaciju prva dva slova italijanskih gradova Milano i Torino) je juče i zvanično predstavljen u Beogradu i to posredstvom domaćeg uvoznika, kompanije Delta Automoto (www.deltaauto.rs).

 (Dalje)

Tokom februara i marta domaći uvoznik Opelovih automobila (www.opel.rs) svim zainteresovanim kupcima nudi Astru Classic II po ceni od samo 9.990 evra sa PDV-om.

 (Dalje)

Vlada Srbije mogla bi već naredne sedmice raspravljati o programu zamene starih automobila za novi "punto", najavio je potpredsednik Vlade i ministar ekonomije Mlađan Dinkić, dodajući da bi taj program mogao da zaživi već krajem sledećeg meseca.

 (Dalje)

Uvoznik Hyundaija za Srbiju (kompanija Hyundai auto d.o.o., www.hyundai.co.rs) je predstavio novi model korejskog proizvođača u B segmentu - i20, koji će našim kupcima biti dostupan po ceni već od 9990 evra sa PDV-om.

 (Dalje)

Delta Automoto (www.honda-srbija.rs), generalni uvoznik Honda automobila za Srbiju, počeo je sa prodajom dugo očekivanog modela, Accord Tourer-a. Ovaj Hondin karavan je dostupan kupcima na našem tržištu od 13.2.2009. godine u paketima opreme Elegance i Executive.

 (Dalje)

Domaći uvoznik automobila španskog Seata kupcima nudi modele Leon, Alhambra i Altea XL po specijalnim akcijskim cenama.

 (Dalje)

Posle 32 godine proizvodnje i 12 miliona primeraka u dosadašnjim izdanjima, Ford je prošle godine predstavio potpuno novu generaciju svoje Fieste, koja je sada konačno stigla i na naše tržište (posredstvom domaćeg uvoznika, kompanije Grand Motors: www.ford.rs).

 (Dalje)

Preuzeto sa : Politika.rs

Prodaja automobila u poslednja četiri meseca je prepolovljena, uprkos tome što su već krajem septembra sa najavom jednostrane primene Prelaznog trgovinskog sporazuma sa EU prodavci oborili cene uračunavši smanjenje carine za 10 odsto.

 (Dalje)

Kod domaćeg uvoznika korejske Kije (www.kia.rs) na sniženju su automobili modelske godine 2008, tačnije radi se o ograničenoj količini vozila koja se nalaze na zalihama.

 (Dalje)

Samo do kraja februara Chevrolet je obezbedio specijalne uslove kupovine za modele Spark i Aveo.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Politika.rs

Vlasnik automobila koji želi da kroz program zamene staro za novo kupi kragujevački „punto”, svoje staro vozilo moraće da preda na reciklažu. Nakon toga, vlasnik će dobijati potvrdu koja donosi fiksni popust od 1.000 evra. To znači da nema procene vrednosti starog vozila, jer svaki reciklirani automobil donosi isti popust.

 (Dalje)

Domaći uvoznik Citroena, kompanija Vitro group (www.citroen.rs), u saradnji sa Hypo leasingom, pokreće novu akciju tokom koje ovi francuski automobili mogu da se kupe na trogodišnji lizing (uz 30% učešća) i to bez kamate.

 (Dalje)