home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kompanija Verano Motors (www.verano.rs), generalni uvoznik i distributer Peugeot vozila za Srbiju započela je specijalnu novembarsku akciju za vozila iz komercijalnog programa. Uz posebne finansijske pogodnosti, potencijalni vlasnici će moći da se odluče za Bipper, Partner Origin, Novi Partner, Expert ili Boxer.

 (Dalje)I uvoznik Suzukija za našu zemlju, kompanija Euro Sumar (Beograd, Vojislava Ilića 145, tel. 011/288 60 76, www.suzuki-yu.co.yu), odobrava popuste kupcima ovih japanskih automobila.

 (Dalje)

Kupci "zastavinih" automobila ne treba da se brinu za rezervne delove jer će do 20. novembra, kada se ukida proizvodnja automobila, biti završena i proizvodnja tih delova u količinama koje će zadovoljiti potrebe tržišta u narednih najmanje sedam godina, izjavio je danas Tanjugu generalni direktor grupe "Zastava vozila" Zoran Radojević.

 (Dalje)

Kragujevačka fabrika „Zastava”, u kojoj se 20. novembra zvanično ukida proizvodnja dosadašnjih modela automobila, na lageru za prodaju ima samo još 150 automobila „jugo”, 220 „zastava101” i 12 „florida”, izjavila je Tanjugu Ljiljana Milosavljević, rukovodilac službe plasmana automobila.

 (Dalje)

Domaći uvoznik Audija (www.audi.rs) počeo je sa prodajom Audijevog sportskog modela TTS, koji se na evropskom tržištu inače prodaje od početka leta (njegova zvanična promocija je održana još u januaru ove godine na Salonu automobila u Detroitu).

 (Dalje)


Citroenov ovlašćeni uvoznik i distributer za Srbiju, kompanija Vitro Group (www.vitrogroup.rs), objavila je da će do 1. januara 2009. godine svi zainteresovani biti u mogućnosti da tokom akcije i dalje kupe pojedine modele Citroena bez carinskih troškova.
 (Dalje)

Kao što je bilo i najavljeno, kompanija Delta Motors je juče u Beogradu i zvanično otvorila novi centar za prodaju automobila BMW i Mini, površine oko 7500 metara kvadratnih (najveći BMW-ov centar na Balkanu i drugi po veličini u Evropi), u koji je investirano oko 12 miliona evra.

 (Dalje)

Kompanija "Delta motors" danas će u Beogradu otvoriti novi centar za prodaju automobila BMW i "Mini", površine oko 7.500 metara kvadratnih, u koji je investirano oko 12 miliona evra, najavio je Delta holding.

 (Dalje)

Snažnom kampanjom započetom u novembru, kompanija Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora (www.mercedes-benz.rs) je objavila neverovatne cene koje će biti aktuelne do 25. decembra 2008. godine.

 (Dalje)

Nakon Mercedesa GLK (o tome više OVDE) još jedan nemački kompaktni SUV model je stigao u Srbiju - Audi Q5, čija je zvanična svetska premijera inače održana još krajem aprila ove godine na Salonu automobila u Pekingu.

 (Dalje)

Domaći uvoznik rumunske Dacije (www.dacia.co.yu) je odlučio da redizajniranu verziju popularnog Logana limuzine prodaje po ceni starog modela, što znači da cena njegove osnovne varijante (1,4 litarski benzinac sa baznom opremom) u Srbiji iznosi 7.555 evra sa PDV-om. 

 (Dalje)

Kompanija Verano Motors (www.verano.rs), generalni uvoznik i distributer Peugeot vozila za Srbiju je počela još jednu specijalnu prodajnu akciju za model Peugeot 308 CONFORT PACK 1.6E 120KS. Sve one koji se odluče za kupovinu na lizing očekuje nova ponuda. Naime, model 308 može se kupiti, po mesečnim ratama u vrednosti od 235 evra, na period finansiranja od 84 meseca, sa učešćem 8 odsto plus PDV i odobrenje finansiranja u roku od samo 24 sata.

 (Dalje)Od 10. do 15. novembra Grand Motors (www.ford.rs), generalni uvoznik Fordovih vozila za Srbiju, nudi ograničenu količinu putničkih automobila i lakih komercijalnih vozila po izuzetnim cenama, koje su i do 4.730 evra niže od dosadašnjih.

 (Dalje)

Domaći uvoznik nemačkog Volkswagena (www.volkswagen.co.yu) je nakon promocije na nedavnom Sajmu automobila u Novom Sadu, sada objavio i zvanične srpske cene za novi Volkswagen Scirocco.

 (Dalje)