home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Program zamene starih automobila za Fijatov "punto" iz Kragujevca, uz popust od 1.000 evra počinje danas.

 (Dalje)Kompanija DELTA AUTOMOTO, generalni uvoznik vozila iz programa FIAT GRUPE potpisala je ugovor sa kompanijom FIAT Automobili SRBIJA o distribuciji vozila FIAT PUNTO CLASSIC.

 (Dalje)

 

Uvoznik Hyundaija za Srbiju (www.hyundai.rs) je pripremio novu ponudu za sve potencijalne kupce SUV modela Sante Fe.

 (Dalje)

Domaći uvoznik japanske Honde, kompanija Delta Automoto, saopštio je da je zadržao niže, sajamske cene za Hondine automobile proizvedene u Japanu.

 (Dalje)

Posle PR vesti o prodaji Peugeota na nedavno završenom 47. Salonu automobila u Beogradu, evo kako je na istoj manifestaciji prošao Renault, odnosno uvoznik Renault Nissan Srbija, koji sem automobila francuske kompanije, prodaje i japanski Nissan i rumunsku Daciju.

 (Dalje)

Na tek završenom Salonu automobila u Beogradu, kompanija Verano Motors (www.verano.rs) je ostvarila prodaju od 365 Peugeot vozila.

 (Dalje)

Kao što su brojni posetioci ovogodišnjeg sajma automobila u Beogradu mogli i primetiti, Halu 3 koja je po običaju rezervisana za Daimlerove automobilske brendove okupirao je i mali Smart.

 (Dalje)

Domaći uvoznik nemačkog Opela (www.opel.rs), od 27. marta do 11. aprila (ili dok traju zalihe) ima posebnu sajamsku ponudu, koju su obezbedili Opel i Komercijalna banka.

 (Dalje)

Na ovogodišnjem 47. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, Toyota Srbija (www.toyota.rs) premijerno izlaže i potpuno nove modele iQ, Urban Cruiser i Verso.

 (Dalje)

Delta Automoto, domaći uvoznik italijanskog Fiata i japanske Honde, objavio je specijalnu sajamsku ponudu i cene, koje važe za vreme trajanja Salona automobila u Beogradu od 27. marta do 5. aprila 2009. godine.

 (Dalje)

Na ovogodišnjem 47. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu Mazda izlaže skoro čitavu gamu vozila, pa će se u Hali 4 na štandu naći Mazda2 1.3 TE, MX-5 1.8 RC Challenge, Mazda5 CD 110 TX, CX-7 2.3i Revolution i dve verzije verzije Automobila godine za 2009. godinu, Mazde6 (CD 185 GT i SPC CD 163 TE PLUS). Osim navedenih, na štand Beogradskog sajma premijerno stiže i nova Mazda3.

 (Dalje)

47. Međunarodni salon automobila u Beogradu je sve bliži (traje od 27. marta do 5. aprila), a posebne sajamske ponude domaćih uvoznika automobila se ređaju jedna za drugom. Nazanimljivije možete pogledati u nastavku.

 (Dalje)

Povodom predstojećeg Salona automobila u Beogradu (od 27. marta do 5. aprila), uvoznik Toyote za Srbiju (www.toyota.rs) krenuo je sa novom sajamskom prodajnom akcijom, tokom koje su modeli ove japanske kompanije jeftiniji i do 18.000 evra.  

 (Dalje)

47. Međunarodni salon automobila u Beogradu je sve bliži (traje od 27. marta do 5. aprila), a posebne sajamske ponude domaćih uvoznika automobila se ređaju jedna za drugom.

 (Dalje)

Grand Motors, domaći uvoznik za Volvo i Land Rover, od 16. marta do 5. aprila, a povodom predstojećeg Salona automobila u Beogradu, nudi značajne popuste za ograničenu količinu vozila ova dva brenda (Grand Motors na popustu inače ima i Fordove, a o tome više OVDE).

 (Dalje)