home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Tokom februara i marta domaći uvoznik Opelovih automobila (www.opel.rs) svim zainteresovanim kupcima nudi Astru Classic II po ceni od samo 9.990 evra sa PDV-om.

 (Dalje)Vlada Srbije mogla bi već naredne sedmice raspravljati o programu zamene starih automobila za novi "punto", najavio je potpredsednik Vlade i ministar ekonomije Mlađan Dinkić, dodajući da bi taj program mogao da zaživi već krajem sledećeg meseca.

 (Dalje)

Uvoznik Hyundaija za Srbiju (kompanija Hyundai auto d.o.o., www.hyundai.co.rs) je predstavio novi model korejskog proizvođača u B segmentu - i20, koji će našim kupcima biti dostupan po ceni već od 9990 evra sa PDV-om.

 (Dalje)

Delta Automoto (www.honda-srbija.rs), generalni uvoznik Honda automobila za Srbiju, počeo je sa prodajom dugo očekivanog modela, Accord Tourer-a. Ovaj Hondin karavan je dostupan kupcima na našem tržištu od 13.2.2009. godine u paketima opreme Elegance i Executive.

 (Dalje)

Domaći uvoznik automobila španskog Seata kupcima nudi modele Leon, Alhambra i Altea XL po specijalnim akcijskim cenama.

 (Dalje)

Posle 32 godine proizvodnje i 12 miliona primeraka u dosadašnjim izdanjima, Ford je prošle godine predstavio potpuno novu generaciju svoje Fieste, koja je sada konačno stigla i na naše tržište (posredstvom domaćeg uvoznika, kompanije Grand Motors: www.ford.rs).

 (Dalje)

Preuzeto sa : Politika.rs

Prodaja automobila u poslednja četiri meseca je prepolovljena, uprkos tome što su već krajem septembra sa najavom jednostrane primene Prelaznog trgovinskog sporazuma sa EU prodavci oborili cene uračunavši smanjenje carine za 10 odsto.

 (Dalje)

Kod domaćeg uvoznika korejske Kije (www.kia.rs) na sniženju su automobili modelske godine 2008, tačnije radi se o ograničenoj količini vozila koja se nalaze na zalihama.

 (Dalje)

Samo do kraja februara Chevrolet je obezbedio specijalne uslove kupovine za modele Spark i Aveo.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Politika.rs

Vlasnik automobila koji želi da kroz program zamene staro za novo kupi kragujevački „punto”, svoje staro vozilo moraće da preda na reciklažu. Nakon toga, vlasnik će dobijati potvrdu koja donosi fiksni popust od 1.000 evra. To znači da nema procene vrednosti starog vozila, jer svaki reciklirani automobil donosi isti popust.

 (Dalje)

Domaći uvoznik Citroena, kompanija Vitro group (www.citroen.rs), u saradnji sa Hypo leasingom, pokreće novu akciju tokom koje ovi francuski automobili mogu da se kupe na trogodišnji lizing (uz 30% učešća) i to bez kamate.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs

Zamena starih automobila za kragujevački "punto" krenuće od marta - najavljuje ekskluzivno za "Novosti" Nebojša Ćirić, državni sekretar u Ministarstvu ekonomije. - Ideja je da svaki zainteresovani građanin ustupi svoj stari automobil, koji više ne vredi na tržištu, a uz popust od 1.000 evra (za 5.999 evra) kupi kragujevački "punto".

 (Dalje)

Preuzeto sa : Danas.rs 

Ministarka finansija Srbije Diana Dragutinović izjavila je da se ulaganjima države u Rudarsko-topioničarski basen Bor ne povećavaju planirani troškovi budžeta za ovu godinu. „Novac za RTB je veću budžetu, samo što se njegova namena preusmerava“, objasnila je Dragutinovićposle potpisivanja Sporazuma o integrisanom upravljanju granicom.

 (Dalje)

Novi model Ford Fieste stiže na naše prostore 12. februara, kao lepa najava Dana Zaljubljenih. Ovakav izbor datuma nije slučajnost, jer se radi o prvom proizvodu Fordove "Fabrike ljubavi", smeštene u industrijskoj zoni Kelna (Nemačka).

 (Dalje)

Početak 2009. godine za Mazdu označen je dobrim brojkama kada je reč o prodaji: uprkos nestabilnim ekonomskim prilikama i iščekivanju detalja o novim carinskim propisima, tokom januara 40 Mazdinih modela stiglo je do kupaca, što predstavlja povećanje od 18% u odnosu na isti period prošle godine.

 (Dalje)