home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Češke fabrike automobila Škoda, TPCA i Hjundaji prodale su, uprkos krizi koja je pogodila automobilsku industriju, ove godine rekordnih 1.125.000 automobila.

 (Dalje)VIDEO I

Prva generacija VW Pola, turbo AME Racing motor sa 1032KS i 950 Nm obrtnog momenta, šestostepeni manuelni menjač, 0-100 km/h za samo 2,3 sekunde...

 (Dalje)

Američki "Dženeral motors" (GM), nekada najveći proizvođač automobila na svetu, ponudio je ogromne podsticaje dilerima da ubrzaju prodaju preostalih zaliha automobila robnih marki "saturn" i "pontijak", u nameri da popravi rezultate decembarskog poslovanja.

 (Dalje)

Američki "Ford" počeće od 4. januara da sprovodi dvogodišnji program testiranja električnog kompaktnog vozila "fokus" i višenamenskog vozila "tranzit", budući da se priprema da početkom naredne godine uvede baterijama opremljene modele automobila.

 (Dalje)

Japanski Mitsubishi je na domaćem tržištu ponudio novu, Roadest varijantu nedavno restlizovanog Outlandera, koji je takođe dobio i bazni 2.0L benzinski motor.

 (Dalje)

Ultrajeftini Tata Nano se suočava sa novim problemima. Nakon što su u Tati pokazali svetu da se za gotovo simboličnu sumu može proizvesti hrpa lima na četiri točka, Indijci nestrpljivo iščekuju dolazak mališana koji bi trebao da motorizuje celu naciju.

 (Dalje)

VIDEO : Audi R8 vs Edge 540

29 Dec 2009 - 15:24 Video Link


Izvršni direktor holandske firme "Spajker" Viktor Miler očekuje da će narednih dana biti poznato da li je kompanija bila uspešna u ponudi za kupovinu "Saab"-a.

 (Dalje)

Italijanski Fijat uplatio je danas 98 miliona evra za osnivački ulog zajedničkog preduzeća sa Vladom Srbije - Fijat automobili Srbija, rečeno je agenciji Beta u srpskom Ministarstvu ekonomije.

 (Dalje)

Novi Toyotin Prius je očigledno dovoljno privlačan i uvek spremnim tjunerima, pa će jedan od eksponata predstojećeg Tokyo Auto Salona tjunera (u januaru 2010.) biti i Prius prerađen u japanskoj tjuning kući Tommy Kaira.

 (Dalje)

VIDEO : Honda HSV-010 GT

29 Dec 2009 - 12:12 Video Link

VIDEO I

 (Dalje)

Žiri Asocijacije automobilističkih novinara Srbije (AANS) je i ove godine birao Automobil godine u Srbiji, a kao što ste videli već iz naslova, nosilac ove laskave titule za 2010. je nova Opel Astra.

 (Dalje)

VIDEO : Kia Soul Burnout

29 Dec 2009 - 09:29 Video Link


Nemački Audi AG planira da do 2012. godine uloži 7,3 milijarde evra u modernizaciju i proširenje proizvodnje, kao i u uvođenje novih tehnologija, saopšteno je iz te kompanije.

 (Dalje)