home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
 
Uprava švedskog "Saaba" je objavila da veruje u opstanak kompanije pošto je holandska firma "Spajker", ponuđač za preuzimanje te prezadužene robne marke, na neodređeno vreme produžila rok u kome vlasnik "Saaba", američki "Dženeral motors" (GM), mora da odgovori na njenu najnoviju ponudu.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs

Saobraćajna policija naredne godine započeće nabavku opreme za video i audio nadzor policajaca na terenu. Oprema koja bi trebalo da spreči korupciju biće instalirana u policijska vozila, a novac za nabavku biće obezbeđen od naplaćenih kazni.

 (Dalje)

Kancelarija za mlade Beograda, Turistička organizacija Beograda i Srpski komitet za bezbednost saobraćaja počeće sutra preventivnu akciju za bezbednost u saobraćaju pod sloganom „Ili voziš ili piješ”, saopšteno je iz Uprave grada.

 (Dalje)

U tjuning kompaniji MR Cardesign su se setili Audija S3 i vlasnicima istog ponudili paket za pojačanje njegovog 2.0 TFSI motora.

 (Dalje)

Američki „Ford” ponudio je otpremnine i mogućnost prevremenog odlaska u penziju za 41.000 radnika zaposlenih u domaćim pogonima, u pokušaju da smanji troškove kako bi ponovo počeo da posluje s profitom do 2011.

 (Dalje)

Prilikom predstavljanja svog novog sportiste One-77 (u skladu sa svojim imenom biće izrađen u ograničenoj seriji od samo 77 primeraka), iz Aston Martina su saopštili da ovaj dvosed može da postigne više od 320 km/h.

 (Dalje)

Kratkim saopštenjem i jednom teaser slikom Cadillac najavljuje premijeru svog novog koncept vozila, koji će javnosti biiti prikazan 12. januara 2010. godine na NAIAS Salonu automobila u Detroitu.

 (Dalje)

Honda HSV-10 GT

22 Dec 2009 - 12:12 Noviteti Link

Honda je još ranije saopštila da je obustavila dalji razvoj željno očekivanog naslednika već odavno legendarnog modela NSX, ali je taj nesuđeni novi NSX ipak poslužio kao osnova za novi Hondin trkački automobil HSV-10 GT (učestvovaće u japanskom Super GT šampionatu a ima karoseriju od karbon fibera).

 (Dalje)

Tek što su izbacili GT500 Aero 3 kit za Cayenne, nemački Gemballa je ponudio još jednu preradu ovog Porscheovog SUV modela – Tornado 750 GTS, modelske godine 2010.

 (Dalje)

Japanska tjuning kuća Premier4509 (poznata po svojim aerodinamičkim paketima za Lamborghini Murcielago i Gallardo, kao i Bentley Continental GT i Aston Martin V8 Vantage) se setila i starog Ferrarija 360 Spider, čiji će novi body kit svim zainteresovanim biti dostupan još ovog meseca (mada za sada nije saopšteno i po kojoj ceni).

 (Dalje)Tjuning kuća A.R.T. je na ovogodišnjem Salonu automobila u Dubaiju prikazala još jednu kreaciju na bazi Mercedesa G55 AMG. Pošto su pre nekoliko meseci za kupca u Dubaiju već pripremili jedinstveni model AS55K YAAS EDITION, sada je takođe na bazi G 55 AMG nastao i A.R.T. G Streetline.

 (Dalje)