home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

CH Auto je kineski dizajn studio sa više od 300 zaposlenih, a njihov CH Auto Aculeus je sportski auto koji je prikazan na ovogodišnjem Salonu automobila u Pekingu.

 (Dalje)Alfa Romeo ove godine slavi svoju 100-godišnjicu, pa je to idealna prilika da brojne dizajnerske kuće predstave zanimljive studije za ovaj značajan jubilej.

 (Dalje)

Fuji Heavy Industries Ltd. proizvođač čuvene marke automobila Subaru, objavio je da je njihov model Legacy dobio nagradu Grand Prix 9/10 na japanskom testu bezbednosti novih vozila – JNACP za fiskalnu 2009. godinu.

 (Dalje)

Naučnici u Nemačkoj su razvili novu tehnologiju uz pomoć koje se automobilom može upravljati - pogledom.

 (Dalje)

ABT Volkswagen T5

24 Apr 2010 - 09:35 Tuning Link

Nemački tjuner ABT Sportsline sada nudi i tjuning paket za restilizovani Volkswagen T5.

 (Dalje)

Volkswagen na Salonu u Pekingu ispituje i reakciju kineskih kupaca na vozila sa elektropogonom, i to studijom E-Lavida.

 (Dalje)

Kinesko tržište automobila je u prvom ovogodišnjem tromesečju zabeležilo rast od 77,5 odsto u odnosu na isti period prošle godine, a analitičari prognoziraju da će tokom cele godine prodaja biti za 25 odsto veća nego lane.

 (Dalje)

MTM Audi RS6 Clubsport

24 Apr 2010 - 08:45 Tuning Link

Nemački tjuner MTM je opet doradio Audijev RS6 i nastao je MTM RS6 Clubsport.

 (Dalje)

Li Nian je novi brend Hondine kineske filijale Guangqi Honda (nekada Guangzhou Honda), čiji novi Everus concept je premijeru doživeo na ovogodišnjem Salonu automobila u Pekingu.

 (Dalje)

Kineski proizvođač automobila, kompanija "Čeri" je, u želji da postane globalni "igrač" na tržištu vozila, angažovala fudbalskog reprezentativca Argentine Lionela Mesija za svog "ambasadora" čiji će zadatak biti da u svetu promoviše  "Čerijeve" automobile.

 (Dalje)

Na Salonu automobila u Pekingu kineski BAW premijerno prikazuje nekoliko svojih modela, među kojima pažnju Evropljana privlače njihove verzije starog Saaba 9-5 i Saaba 9-3.

 (Dalje)

Toyota je obnovila i aktuelnu generaciju Corolle, koja će se u ovom osveženom izdanju na evropskom tržištu pojaviti u maju.

 (Dalje)

Delta Automoto, generalni uvoznik Honda automobila za Srbiju, obeležio je Dan planete Zemlje, organizujući edukativnu promociju hibridnog modela Insight u atrijumu šoping mola Delta city.

 (Dalje)