home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Nova kompanija Alanqa Motor Company je za 15. decembar i 10. Salon automobila u Dubaiju najavila prezentaciju nekoliko svojih off-road modela (u civilnoj i vojnoj verziji).

 (Dalje)

Indijska kompanija Tata Motors je evropsku verziju najjeftinijeg automobila na svetu – modela Tata Nano, predstavila na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi, a u međuvremenu su se pojavile nove informacije kao i novi set fotografija.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Politika.rs

U Zavodu za izradu novčanica i kovanog novca počela probna proizvodnja registarskih oznaka.

 (Dalje)

OnyxCars Porsche Cayenne

10 Dec 2009 - 12:56 Tuning Link

Onyx (poznat i po nedavnoj preradi Ranger Rovera Sport) se kod doterivanja Porscheovog SUV modela Cayenne nije bavio pojačanjem motora, pa se sve svodi na izmenjeni izgled spoljašnjosti.

 (Dalje)

BMW Group (BMW, Mini i Rolls-Royce) je tokom prošlog meseca širom sveta plasirao ukupno 107.686 automobila, što predstavlja rast od 11.5 odsto u odnosu na isti mesec 2008. (tada je prodato 96.609).

 (Dalje)

Danas stupa na snagu novi Zakon o bezbednosti u saobraćaju, koji predviđa niz novina, uz mnogo oštrije kazne za učesnike u saobraćaju.

 (Dalje)

Aston Martin V8 Vantage je upravo pretrpeo manje doterivanje za novu prodajnu sezonu, mada se spisak promena svodi tek na par esteskih izmena i na smanjenje emisije CO2.

 (Dalje)

Kompanija "Ford" je najavila je da će uložiti između 300 i 500 miliona dolara u razvoj fabrike u blizini Detroita, u Mičigenu, u kojoj će biti izrađivana nova generacija električnih vozila i baterija.

 (Dalje)

Uvoznik Opela za Srbiju (www.opel.rs) u svojoj specijalnoj novogodišnjoj ponudi ima nekoliko modela nemačke marke po, kako se kaže, "fantastičnim cenama koje će ulepšati vaše praznično raspoloženje."

 (Dalje)

Pod haubom Škode Octavije se našao i 1.2 TSI turbo benzinac, već poznat iz Yetija i mnogobrojnih Volkswagenovih modela.

 (Dalje)

Mugen Honda CR-Z

10 Dec 2009 - 00:32 Tuning Link

Samo dan nakon procurele fabričke brošure koja prikazuje serijsku varijantu nove Honde CR-Z (o tome više OVDE), pojavila se i skenirana brošura tjunirane verzije ovog hibrida.

 (Dalje)

Kao i prethodnih godina, posetioci specijalizovanog automobilskog web portala www.netauto. rs, prema sopstvenim kriterijumima, mogu da glasaju za automobile koji su se pojavili u ovoj godini.

 (Dalje)

Dan uoči stupanja na snagu Zakona o bezbednosti u saobraćaju, još nije utvrđena minimalna cena obuke budućih vozača koju treba da propiše vlada, a u auto-školama ocenjuju da bi obuka mogla koštati najmanje 500, ili čak 800 evra.

 (Dalje)