home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

PPI Audi Q7 ICE GT

20 Apr 2010 - 16:01 Tuning Link

Tjuning kuća PPI Automotive Design GmbH za svoju petogodišnjicu ograničenom broju kupaca nudi modifikovani Audi Q7, nazvan PPI ICE GT.

 (Dalje)Kineski Zotye International nam je poznat od ranije po tome što je za kupce najmnogoljudnije zemlje sveta krajem 2008. pripremio model Zotye Mutiplan, odnosno automobil koji mi znamo kao Fiat Multiplu.  

 (Dalje)

Kompanija Fijat automobili Srbija saopštila je danas da je izvezla prvi kontigent od 220 automobila "punto klasik" u Egipat i Maroko.

 (Dalje)

Hrvatska firma DOK-ING razvila je koncept prvog hrvatskog električnog automobila čija proizvodnja treba da počne 2011. godine.

 (Dalje)

Za svetski sajam 2010. u Šangaju Volkswagen će imati velikog udela u primeni načela Expo sajma:"Bolji grad -bolji život".

 (Dalje)

Na sajmu u Hanoveru Volkswagen pokazuje sistematičnu implementaciju ekološke strategije sa preko 30 prikazanih eksponata pod sloganom "Think Blue".

 (Dalje)

Chevrolet Cruze, kome je žiri sastavljen od vodećih auto-moto novinara iz 15 država Centralne i Istočne Evrope dodelio prvo mesto na listi best buy automobila i titulu AUTOBEST 2010, od 1. aprila u prodajno-servisnom centru Beoauto može da se  kupi uz specijalan popust.

 (Dalje)

Po podacima koje objavljuje JATO Dynamics, Fordova Fiesta je bila najprodavaniji auto u Evropi i u martu i u prvom kvartalu 2010.

 (Dalje)

U istraživanju koje je sproveo Direct Line Car Insurance, Aston Martin DB9 je proglašen najomiljenijim automobilom vozača Velike Britanije unazad 25 godina.

 (Dalje)

Roewe će na Salonu u Pekingu, pored električnog modela Roewe 350, izložiti još jedan automobil na elektropogon – studiju E1. 

 (Dalje)

Honda je saopštila da će krajem avgusta ove godine prestati sa prodajom aktuelnog sportskog Civica Type R sedan, koji se proizvodi u Suzuka fabrici u Japanu.

 (Dalje)

Mercedesova svetska premijera pripremljena za Salon automobila u Pekingu se zove Shooting Brake Concept i predstavlja najavu za serijsku verziju novog CLS-a koji se već dugo očekuje, a pojaviće se još tokom ove godine.

 (Dalje)

Sem modela C30 i Hover M1, o kojima je nedavno već bilo reči, kineski Great Wall je za Salon automobila u Pekingu pripemio čitavu seriju noviteta.

 (Dalje)

Chrysler Grupacija i NASA objavili su formiranje trogodišnjeg saveza u cilju razmene informacija o naprednim tehnologijama u nekoliko oblasti od zajedničkog interesa.

 (Dalje)