home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Kompanija Mercedes-Benz je potpisala neekskluzivni ugovor o saradnji sa NBG leasing and SOGELEASE koji će poboljšati finansijske uslove za Mercedes-Benz klijente.

 (Dalje)Osim Audija sa produženim A8 L i BMW-a sa serijom 5 Li, i Mercedes će kineskim kupcima ponuditi produženu L verziju aktuelne E klase.

 (Dalje)

Hyundai je izabrao ovogodišnji Salon automobila u Pekingu za oficijelnu svetsku promociju nove generacije modela Verna, koji je na drugim tržištima poznat kao Accent.

 (Dalje)

MG (koji se nalazi u kineskom vlasništvu) na Salonu u Pekingu predstavlja studiju MG Zero Concept koji najavljuje serijski model MG3, predviđen za drugu polovinu ove godine.

 (Dalje)

I Lamborghini je pripremio specijalno "China" izdanje jednog svog modela za Salon automobila u Pekingu.

 (Dalje)

Kompanija "Porše SCG" je sinoć u Hali 5 Beogradskog sajma predstavila novu generaciju luksuzne limuzine "audi A8". Dobrostojećim kupcima u Srbiji prvo će biti dostupan model "A8 4.2 TDI kvatro" sa 350 konja i osmostepenim automatskim menjačem tiptronik, čija je cena 91.780 evra.

 (Dalje)

Cargraphic Audi S5 Cabrio

23 Apr 2010 - 09:44 Tuning Link

Svim zainteresovanim kupcima je već dostupan Cargraphicov paket namenjen Audiju S5 Cabrio, čiji V6 benzinac u fabričkom izdanju razvija 245kW/333KS.

 (Dalje)

Hyundai će Genesis Coupe od jeseni ponuditi i nemačkim kupcima.

 (Dalje)

Kao i mnogo puta do sada, GeigerCars je opet preradio jednu Corvettu, a ovoga puta u pitanju je Corvette Grand Sport.

 (Dalje)

Proizvodnja automobila će ove godine u svetu porasti na 65 miliona, sa prošlogodišnjih 57,2 miliona vozila, predvidela je kompanija za analizu tržišta "Prajsvoterhaus Kupers" (PricewaterhouseCoopers - PwC) i tako popravila svoju prethodnu prognozu za dva miliona vozila.

 (Dalje)

Alfa Romeo ove godine slavi svoju 100-godišnjicu, pa je to idealna prilika da brojne dizajnerske kuće predstave zanimljive studije za ovaj značajan jubilej.

 (Dalje)

Nemački Volkswagen je krajem marta objavio prvu zvaničnu skicu svog novog manjeg sedana koji će se proizvoditi u Rusiji (u fabrici u Kalugi), a u međuvremenu su saopšteni konkretniji detalji, uz objavljivanje još nekoliko novih crteža.

 (Dalje)

Kao što je bilo i najavljeno sa nekoliko crteža, General Motors je za ovogodišnji Salon automobila u Pekingu pripremio i MPV model koji koristi pogonski sistem već dugo najavljivanog Chevrolet Volta.

 (Dalje)

Japanski proizvođač automobila "Nisan" saopštio je danas da je za svega tri nedelje otkako je počeo da prima porudžbine za svoje električno vozilo "lif" u Japanu broj primljenih porudžbina dostigao 3.754.

 (Dalje)