home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Naslednici aktuelnih gradskih mališana Peugeot 107 / Citroen C1 / Toyota Aygo (čija proizvodnja se odvija u fabrici u Češkoj) se očekuju za nekoliko godina, a evo kako bi mogao da izgleda jedan od njih - budući Peugeot 108.

 (Dalje)Volkswagen je svoju zamisao taxi vozila nedavno prikazao u Hanoveru, i to studijom Milano Taxi, a sada mu se pridružio i Berlin Taxi Concept.  

 (Dalje)

2,4 litarski četvorocilindrični benzinac, koji u Kizashiju razvija 185KS, u ovoj Kizashi Turbo verziji raspolaže sa 290 konja (16G turbo punjač, Road Race Motorsports interkuler...).

 (Dalje)

Nemačka kompanija "Audi je saopštila da je u prvom tromesečju povećala operativni profit i prihod zahvaljujući tražnji u SAD, Kini i delovima Evrope.

 (Dalje)

Ford će početkom avgusta obeležiti 45 godina modela Transit, a nedavno su već proslavili i proizvodnju njegovog jubilarnog, 6-milionitiog primerka.

 (Dalje)

Ford Motor Company je u saradnji sa DUB magazinom i kompanijom Roush pripremio specijalno izdanje 2011 Mustanga, nazvanog DUB Edition Mustang.

 (Dalje)

Nemačka kancelarka Angela Merkel sastaće se danas sa predstavnicima automobilske industrije i kompanija za energetiku kako bi predstavila novi koncept u razvoju automobila.

 (Dalje)

Kao najavu za budući serijski Golf na elektropogon, Volkswagen je u Berlinu prikazao koncept Golf blue-e-motion.

 (Dalje)

Prodajni uslovi za modele i30 i i30cw, koji važe od 01.05.2010. za ograničenu količinu vozila sa zalihe.

 (Dalje)

Peugeot je u svoju ponudu na nemačkom tržištu ubacio i posebnu Street Racing verziju modela 206+.

 (Dalje)

Evo i jedne kratke vesti iz poznate nemačke kompanije H&R, koja se pobrinula i za karavansku verziju sportske Insignije OPC (ima 2.8L V6 motor sa 325KS).

 (Dalje)