home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Početkom nedelje VITRO GROUP je obradovao svoje kupce, ponudivši neverovatno dobre uslove za gradskog mališana Citroen C1. I prodajni rezultat nije izostao, pa je na lageru ostala manja količina ovog lepog i praktičnog auta.

 (Dalje)



Kragujevačka fabrika „Zastava kamioni” proizvela je lako terensko neborbeno vozilo sa pogonom na sva četiri točka, koje će ponuditi Vojsci Srbije i kupcima iz inostranstva.

 (Dalje)

Uhvaćen Hyundai HB

8 Jul 2010 - 21:07 Top secret Link

Evo i do sada najboljih špijunskih fotografija Hyundaija HB, manjeg automobila namenjenog tržištima Južne Amerike.

 (Dalje)

Kupci polovnih automobila vraćenih sa lizinga uz svaki kupljeni automobil dobijaju i letovanje za dve osobe u Grčkoj.

 (Dalje)

2011 Nissan X-Trail

8 Jul 2010 - 19:31 Noviteti Link

Nissan će od 16. jula u Japanu i zvanično početi sa prodajom blago doteranog modela X-Trail, koja će tamošnjim kupcima biti dostupan po cenama koje se kreću u rasponu od (preračunato) 25.700 do 36.000 dolara.

 (Dalje)

Nissan North America Inc. je u svom saopštenju potvrdio da će nova generacija modela Quest imati svetsku premijeru u novembru ove godine (na Salonu automobila u Los Anđelesu), a objavljeno je i nekoliko novih fotografija.

 (Dalje)

Prodavci Mercedesa u Srbiji (www.mercedes-benz.rs) nude bogato opremljenu A klasu po nižoj ceni.

 (Dalje)

Uvoznik Seata za Srbiju ima novu ponudu za potencijalne kupce Ibize 1.2 sa 70KS.

 (Dalje)

Seatov A5 Sportback?

8 Jul 2010 - 15:12 Top secret Link

Imajući u vidu da je kao baza za Seatov Exeo poslužila prethodna generacija Audija A4, nekakva Seatova varijanta Audija A5 Sportback možda i ne bi bila veliko iznenađenje.

 (Dalje)

Ford je evropskim kupcima ponudio osveženu paletu dizel motora u SUV modelu Kuga, koji je dostupan i u 2WD i 4WD verzijama i sa PowerShift menjačem sa duplim kvačilom.

 (Dalje)

Novinari nekoliko redakcija proveli su tri dana u Termama Olimia, gde su upoznali prednosti Nove Opel Merive. Nova je Meriva i pre pojave na tržištu izazvala zanimanje javnosti zbog svoje neverovatne fleksibilnosti, ergonomičnosti i neočekivanog i neobičnog dizajna.

 (Dalje)

Nakon Punta Classic na TNG, Fiat je na našem tržištu ponudio i modele Punto Evo i Bravo sa fabrički ugrađenim uređajem za pogon na tečni naftni gas.

 (Dalje)

Sem Panamere, Hofele Design se pobrinuo i izgled novog Porschea Cayenne, dok se pojačanje motora u kratkoj vesti ne pominje.

 (Dalje)

Korejska Kia Motors Corporation je saopštila da je u junu širom sveta prodala ukupno 184.111 svojih vozila (u ovaj broj su uključena i komercijalna vozila), što predstavlja rast od 16,2% u odnosu na jun 2009.

 (Dalje)

Kia Motors je pre nekoliko dana proslavila proizvodnju milionitog primerka svog gradskog mališana Picanto (u J. Koreji Kia Morning).

 (Dalje)