home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Paris Hilton je sebe za Božić častila novim Bentley Continentalom GT, što naravno ne bi bilo ništa neobično da pomenuti automobil nije bio sav u ružičastoj boji (uključujući i unutrašnjost i točkove), ali je ovaj šareni Continental GT Pop Art možda još neobičniji.

 (Dalje)Porsche AG je na poslednjem Salonu automobila u Šangaju održao svetsku promociju svog novog Gran Turismo modela sa četvora vrata Panamera, čija prodaja inače u Nemačkoj startuje 12. septembra (u početku će se prodavati modeli sa motorima od 400 i 500 konja).

 (Dalje)

Dugo se pričalo i nagađalo o Audijevom A7 kupeu sa četvora vrata, a dočekali smo ga u formi studije Sportback concept, prikazanog javnosti na ovogodišnjem Salonu automobila u Detroitu. Kako stvari sada stoje, na njegovu serijsku verziju čekaće se još neko vreme.

 (Dalje)

Uprkos nekim ranijim kontradiktornim informacijama, novi Chevrolet Camaro će se ipak prodavati i na tržištu Starog kontinenta.

 (Dalje)

Američki specijalista za tjuniranje Fordovih automobila Steeda Autosports je, u iščekivanju njihovog Q-Series Mustanga, kupcima ponudio 2010 Steeda Sport Edition Mustang na bazi Mustanga GT sa V8 motorom.

 (Dalje)

Prošle godine promovisani Pagani Zonda Cinque (u osnovi predstavlja drumsku verziju trkačke Zonde R) je sada dobio i svoju otvorenu, Roadster verziju.

 (Dalje)

Dok Bentley i dalje objavljuje teaser video za teaser videom, britanski Car Magazine je uspeo da napravi ove špijunske slike najavljenog novog luksuznog modela britanske fabrike (nasleđuje Bentley Arnage), koji će javnosti biti predstavljen 16. avgusta.

 (Dalje)

Ni Alfi nije uspelo da sačuva tajnu izgleda svog novog hatchback modela Milano (bar što se  tiče prednjeg dela). Naime, nakon onih jučerašnjih špijunskih slika potpuno nemaskiranog Dacijinog SUV modela, evo i jedne špijunske fotografije toliko očekivane Alfe Milano.  

 (Dalje)

Ovlašćeni diler Peugeot proizvoda, firma Premi-trade d.o.o., otvorila je, 2. jula 2009. godine, Peugeotov servisno-prodajni salon Blue Box u Zrenjaninu, u Radničkoj ulici broj 40.

 (Dalje)

Alfa Romeo je za nemačke kupce pripremio posebnu ediciju svog najmanjeg modela MiTo, koji će biti dostupan u specijalnoj Azzurro blue plavoj boji karoserije.

 (Dalje)

Najveći evropski proizvođač automobila Folksvagen (VW) uložiće u naredne dve godine 140 miliona dolara u izgradnju prve fabrike u Indoneziji.

 (Dalje)

Mini One D sa 90 konja

3 Jul 2009 - 08:55 Noviteti Link

BMW je najavio da će od septembra ove godine porodicu Mini modela dopuniti novi osnovni dizel model - Mini One D.

 (Dalje)

Nakon što je na prošlogodišnjem SEMA Salonu tjunera prikazao model Hurst/Hemi Challenger, američki Hurst Performance Vehicles je poradio i na Challengeru za manje zahtevne kupce.

 (Dalje)

U prvih pet meseci ove godine u Nemačkoj je prodato 2.158 automobila marke „lada”, što je za 127 odsto više nego u istom periodu prošle godine, saopštila je informativna služba ruske automobilske kompanije „Avtovaz”.

 (Dalje)