home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Japanski proizvođač automobila Honda sve se više angažuje u proizvodnji hibridnih automobila tako da dnevno proizvede 600 komada modela "insajt" (Insight).

 (Dalje)Piraeus Leasing i Piraeus Rent će, tokom 47. Međunarodnog sajma automobila u Beogradu, predstaviti specijalne sajamske uslove finansijskog i operativnog lizinga namenjenog građanima, kompanijama i samostalnim preduzetnicima.

 (Dalje)

Na ovogodišnjem 47. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu Mazda izlaže skoro čitavu gamu vozila, pa će se u Hali 4 na štandu naći Mazda2 1.3 TE, MX-5 1.8 RC Challenge, Mazda5 CD 110 TX, CX-7 2.3i Revolution i dve verzije verzije Automobila godine za 2009. godinu, Mazde6 (CD 185 GT i SPC CD 163 TE PLUS). Osim navedenih, na štand Beogradskog sajma premijerno stiže i nova Mazda3.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Politika.rs

Silazak vozila sa montažne linije otkazan pošto se nadležni u Vladi Srbije i predstavnici „Fijata” još nisu dogovorili kad će preseći crvenu vrpcu.

 (Dalje)

Kompanija Tata će ukinuti veći broj radnih mesta u kompanijama Jaguar i "Land rover" ako ne obezbede vladine garancije za dobijanje 500 miliona funti kredita.

 (Dalje)

Španska kompanija GTA Motor je objavila da će zvanična promocija njihovog sportskog automobila, trenutno poznatog samo kao GTA Concept, biti održana krajem narednog meseca, kada će biti saopšteno i njegovo komercijalno ime.

 (Dalje)

Renault je kupcima u Kolumbiji za model Sandero ponudio zanimljiv GT paket, koji ipak ne podrazumeva promene na motoru ili ogibljenju, već pre svega kozmetički tretman za atraktivniji izgled.

 (Dalje)

Tjuner JE DESIGN je ponovo obratio pažnju na Porscheov SUV model Cayenne, s tim što je pažnja pre svega usmerena na atraktivniji vizuelni nastup, pa novi JE DESIGN Cayenne Progressor nije doživeo promene na motorima.

 (Dalje)

Tjuner Novitec Rosso je već obradio Ferrari F430 Scuderia u kupe verziji, a sada je na red došla i njegova kabriolet varijanta Scuderia Spider 16M (takvo ime je inače dobio u čast 16-te konstruktorske titule Ferrarija u Formuli 1).

 (Dalje)

G-Power BMW X5 Typhoon

26 Mar 2009 - 08:43 Tuning Link

Najnovija kreacija nemačke tjuning kuće G-Power (ima višedecenijsko iskustvo u doradama modela bavarskog BMW-a), jeste ovaj modifikovani BMW X5, koji s punim pravom nosi ime Typhoon.

 (Dalje)

Mesecima pre oficijelne promocije (planirane za septembar ove godine i Salon automobila u Frankfurtu), u prilici smo da pre vremena vidimo (zasluga italijanskog magazina Quattroruote) potpuno novu generaciju Opelovog predstavnika u C segmentu – Astru IV (prva generacija se inače pojavila još 1991. godine kao naslednik nekadašnjeg Kadetta).

 (Dalje)

Novi video : BMW Z4

26 Mar 2009 - 00:16 Noviteti Link

Više o novom BMW-u Z4 možete pročitati OVDEB&B Volkswagen Scirocco

26 Mar 2009 - 00:10 Tuning Link

Posle nedavne promocije modifikovanog Volkswagen Tiguana, nemački tjuner B&B Automobiltechnik se pozabavio i doterivanjem novog Scirocca.

 (Dalje)

Sa montažnih traka kragujevačke fabrike automobila, danas je sišlo trideset automobila "punto 188". Kako je najavljeno, narednih dana biće montirano još 120 vozila, a do kraja maja i preostala planirana količina od dve hiljade automobila.

 (Dalje)

Možda na prvi pogled i ne izgleda tako, ali ovaj otvoreni dvosed je najnovija Mercedesova studija, koja kombinuje najnovije tehnologije sa istorijom ove nemačke marke.

 (Dalje)