home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Volkswagen je najavio da će 12. maja, na tradicionalnom skupu tjunera Wörthersee Tour u Austriji, prikazati dva specijalna Golfa GTI, i to limitirano izdanje Golf GTI Adidas i studiju GTI Excessive.

 (Dalje)Radeći zajedno na stvaranju prevoznog sredstva sa niskom emisijom ugljen-dioksida, Toyota i EDF od 2007. godine razvijaju pilot projekat čiji je cilj ispitivanje ‘plug-in’ hibridnih vozila, kao i razvoj tehnologija punjenja baterije.

 (Dalje)

Bugarski ministri, njihovi zamenici i šefovi agencija će se umesto u službenim limuzinama voziti gradskim metrom.

 (Dalje)

Po podacima agencije Promocija Plus, u Hrvatskoj je za prva četiri meseca ove godine registrovano 12.106 novih automobila.

 (Dalje)

Nemački BMW je imao profit u prvom tromesečju od 324 miliona evra.

 (Dalje)

Američka prodaja automobila u aprilu porasla je oko 20 odsto u odnosu na rezultate u istom periodu prošle godine, odražavajući postepeni oporavak tamošnje privrede.

 (Dalje)

Kao rezultat saradnje Renaulta i magazina GEO nastao je specijalni Grand Modus GEO Collections, koji će biti dostupan u seriji od 4.000 komada, i to samo kupcima u Francuskoj, Nemačkoj, Belgiji i Austriji.

 (Dalje)

General Motors će opozvati 198.000 vozila Hummer H3 i H3T koji su proizvedeni između 2006. i 2010. godine.

 (Dalje)

Udružena kompanija "Pežo-Sitroen", najveći francuski proizvođač automobila i kineska automobilska grupa "Čangan" potpisali su sporazum o osnivanju zajedničkog preduzeća po sistemu "pola-pola" u Kini kako bi pokrili tražnju za vozilima na najvećem tržištu automobila na svetu, javljaju danas agencije.

 (Dalje)

Na tradicionalnom skupu tjunera Wörthersee Tour u Austriji (počinje 12. maja), Audi će publici, između ostalih modela (kao što su novi R8 GT, obnovljeni TT, RS5...), prikazati i više modifikovanih varijanti najmanjeg Audija A1.

 (Dalje)

Renault Twingu Gordini RS (sa kojim Renault ponovo na scenu vraća ime Gordini) se na poslednjem ženevskom Salonu automobila pridružio i Clio Gordini RS. 

 (Dalje)

Chevrolet priprema najnoviji moto koji će koristiti u svojim reklamama za putnička i teretna vozila, prenosi Wall Street Journal.

 (Dalje)

April 2010. je bio dobar mesec za japansku kompaniju "Subaru" koja je u SAD prodala rekordnih preko 23.000 vozila, što je za 48 odsto više nego u aprilu minule godine, preneo je internet portal "Autonjuz."

 (Dalje)


Proteklog vikenda je u Monaku (na RM Sporting Classics aukciji) prodat Ferrari 400 Superamerica Cabriolet Pininfarina SWB iz 1962. godine, i to za 2,8 miliona evra (oko 3,63 miliona dolara).

 (Dalje)

 

U Mercedesu su pripremili Grand Edition seriju M klase, koja u Nemačkoj startuje po ceni od 57.822 evra. 

 (Dalje)