home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Italijanski „Fijat” je saopštio da povlači na tehnički pregled 500.000 automobila „grande punto” u Evropi zbog „moguće anomalije” u osovini volana.

 (Dalje)Više o Boxsteru Spyder možete pročitati OVDESajam automobila u Los Anđelesu (LA Auto Show), koji je danas otvoren za publiku, ostaće upamćen ne samo po novim modelima automobila, već možda mnogo više po događanjima u autoindustriji koja su mu prethodila.

 (Dalje)

Chrysler grupa je podnela izveštaj o povećanju prodaje nekoliko modela automobila. Tokom novembra meseca prodato je 63.560 vozila, čime je Chrysler povećao svoje učešće na američkom tržištu za 8,4%.

 (Dalje)

Sledeća generacija Porscheovog SUV modela Cayenne će svetsku premijeru imati u martu naredne godine (na tradicionalnom Salonu automobila u Ženevi), ali slike skoro nemaskiranog test vozila su se već našle na internetu.

 (Dalje)

Toyota Srbija je objavila da je od početka godine prodato 1.293 Toyota vozila, a sa planiranom prodajom za decembar ukupna prodaja u 2009. godini iznosiće oko 1.400 vozila.

 (Dalje)

Nova generacija Toyote Land Cruiser je svetsku premijeru imala u septembru, na Salonu u Frankfurtu, a sada je uvoznik japanske kompanije za Srbiju (www.toyota.rs) novo izdanje ovog već odavno legendarnog modela predstavio i našoj javnosti.

 (Dalje)

“Car and Driver” jedan od najpopularnijih automobilskih magazina u Americi, proglasio je Hondu Accord i Hondu Fit 2010 za pobednike prestižnog konkursa "10Best Cars".

 (Dalje)

General-Auto je za sve ljubitelje starog modela Mazda 3, obezbedio specijalnu cenu za određenu kolicinu vozila sa lagera.

 (Dalje)

Pored premijere severnoameričke verzije Mazde 2, japanska kompanija je na Salonu automobila u Los Anđelesu predstavila i nekoliko zanimljivih koncept varijanti ovog malog modela.

 (Dalje)

Tjuner Lumma Design je svoju modifikaciju BMW-a X6, nazvanog CLR X650, sada ponudio i u specijalnom izdanju namenjenom ruskim kupcima.

 (Dalje)

Bentley je i zvanično objavio cene za svoju novu limuzinu Mulsanne, čija će proizvodnja inače startovati na proleće naredne godine, dok će prve isporuke na britanskom tržištu početi tokom leta (u Americi od jeseni 2010.).

 (Dalje)

Sem promocije novog Infinitija M i obnovljene G serije na Salonu automobila u Los Anđelesu, japanski Infiniti ovih dana pažnju privlači i novom Millionare Edition specijalnom serijom SUV-a FX.

 (Dalje)

Kineski Dongfeng priprema novi SUV model Fengshen za domaće tržište, a njegov najverovatniji izgled vidite na ovom crtežu.

 (Dalje)

Buick compact sedan

4 Dec 2009 - 08:48 Top secret Link

Buick je potvrdio da radi na novom modelu, tačnije kompaktnom sedanu koji će najverovatnije biti napravljen na bazi novog Buicka Excelle za kinesko tržište (koji je u stvari nova Opel Astra sa značkom Buicka).

 (Dalje)