home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Nemačkim kupcima je sada na raspolaganju nova specijalna Track & Avenue edicija Volkswagenovog kompaktnog SUV modela Tiguan, koji će biti ponuđen u samo 1000 primeraka.

 (Dalje)Novi auto na elektropogon se zove Tazzari Zero (proizvodiće se u Italiji), a kupcima će biti dostupan od januara 2010. godine, i to po ceni od 18.000 evra.

 (Dalje)

Evropski Ford će početkom 2010. godine kupcima ponuditi unapređenu verziju Focusa Econetic, odnosno ekološki podobnijeg Focusa, koji se odlikuje manjom emisijom CO2 i smanjenom potrošnjom goriva.

 (Dalje)

VIDEO I

 

 (Dalje)

Kako bi se smanjila njegova cena za iranske kupce, novi Citroen C5 će se od 2010. godine proizvoditi u Iranu, i to u pogonima kompanije Saipa Corp.

 (Dalje)

Japanski Nissan je saopštio da njihov dugo očekivani model GT-R SpecV sada mogu na naruče i kupci sa Starog kontinenta.

 (Dalje)

Premier Rio SUV

6 Dec 2009 - 13:46 Noviteti Link

Premier Ltd je na indijskom tržištu lansirao novi manji SUV model Rio, i to u saradnji sa kineskom kompanijom Zotye Auto.

 (Dalje)

Kineski Gonow je u Bolonji italijanskoj javnosti predstavio svoj SUV model GS2, koji će tamošnjim kupcima biti dostupan od druge polovine naredne godine (mada još nije poznato i po kojoj ceni).

 (Dalje)

Steeda Autosports, specijalista za obradu Fordovih modela, na Salonu u Los Anđelesu predstavlja još jedan u nizu modifikovanih primeraka novog Fordovog Mustanga.

 (Dalje)

Više o 2011 Mustangu V6 možete pročitati OVDEUvoznik Dacia automobila za tržište Srbije (www.dacia.rs) domaćim kupcima nudi bogato opremljeni Sandero po akcijskoj ceni od 7.777 evra (+ 300 evra dodatnog popusta uz Renault finansiranje).

 (Dalje)

Japanska tjuning kuća Tommy Kaira je za Tokyo Auto Salon (od 15. do 17. januara 2010. godine) najavila promociju novog sportskog paketa na Nissan GT-R R35.

 (Dalje)

VIDEO : 2011 Infiniti M

5 Dec 2009 - 20:01 Video Link