home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Twizy Z.E. je najmanji od nekoliko Renaultovih studija elektroautomobila sa prošlogodišnjeg Salona u Frankfurtu, a njegova serijska varijanta će se prodaji naći krajem 2011. godine.

 (Dalje)2010 BMW M3 (Sedan, Coupe i Cabrio) je opremljen i Auto Start Stop funkcijom (zaslužnom za smanjenje potrošnje i emisije CO2 do 8 odsto ili 24 grama CO2 po km), u kombinaciji sa manuelnim šestostepenim ili DCT menjačem sa duplim kvačilom.

 (Dalje)

Kineski izvoz automobila u 2009. smanjen je 46 odsto u odnosu na prethodnu godinu, na oko 369.600 jedinica, kao posledica globalne recesije, saopštilo je Udruženje kineskih proizvođača automobila (CAAM) u Pekingu.

 (Dalje)

Toyota Srbija objavljuje početak servisne kampanje na svih 3.280 vozila koja su identifikovana kao vozila koja potencijalno mogu imati problem sa papučicom gasa. 

 (Dalje)

Nova generacija Porscheovog SUV modela Cayenne će svetsku premijeru imati u martu ove godine (na tradicionalnom Salonu automobila u Ženevi), mada će nemačka fabrika prve zvanične fotografije objaviti tokom naredne nedelje.

 (Dalje)

Hyundai je ovim teaser crtežom i šturim saopštenjem najavio premijeru svog novog koncept vozila koji će svetlost dana ugledati početkom marta na Salonu u Ženevi.

 (Dalje)

Na spisku premijera, koje će na predstojećem Delta Đenerali BG kar šou (DELTA GENERALI BG CAR SHOW, od 8. do 14. marta) izazvati posebnu pažnju posetilaca, nalaze se i modeli indijske fabrike automobila Tata.

 (Dalje)

Japanski „Suzuki” najavio je da će povući sa tržišta sva terenska vozila sa pogonom na četiri točka, zbog korišćenja delova koji sadrže količine azbesta preko zakonski dozvoljenog nivoa.

 (Dalje)

Volfsburg/Minhen, 11.02.2010 - Atmosfera je bila u odgovarajućem stilu kada je Volkswagen organizovao svetsku premijeru ovog posebnog tipa vozila u Minhenu: novi Tuareg i novi Tuareg Hibrid.

 (Dalje)

Piraeus Rent d.o.o. Beograd je početkom februara proširio svoju standardnu ponudu zakupa vozila uslugom "Upravljanje voznim parkom" (Fleet Management). Nova usluga dugoročnog rentiranja omogućava pravnim licima, kompletan program održavanja voznog parka i Piraeus Rent asistenciju u svim prilikama.

 (Dalje)

Lexus CT 200h u Ženevi

12 Feb 2010 - 11:35 Vesti Link

Šest meseci nakon promocije studije LF-Ch, Lexus će na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi zvanično predstaviti i njegovu serijsku verziju nazvanu Lexus CT 200h.

 (Dalje)

Posle dve teaser slike, konačno je otkriven izgled novog koncept vozila koje je Citroen pripremio za Salon automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Zvanične slike i detalji o novom Minijevom modelu Countryman (koji će svetsku premijeru imati početkom marta na Salonu u Ženevi) su objavljeni još prošlog meseca, a sada su saopštene i njegove cene.

 (Dalje)

Vest da Fiat priprema i sportsku Abarth verziju prošle godine promovisanog Fiata 500C kabrio nije neko iznenađenje, već očekivani sled događaja.

 (Dalje)