home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

U Hali 4 Beogradskog sajma, General - Auto će se i ove godine predstaviti posetiocima u sklopu zajedničkog nastupa Mazda Srbija.

 (Dalje)Smisli slogan i osvoji i10!

Najbolji slogan podrške našoj nacionalnoj reprezentaciji biće ispisan na autobusu koji će prevoziti naše najbolje fudbalere tokom Svetskog prvenstva u Južnoj Africi! Prijavi svoj slogan najkasnije do 15. marta, slanjem SMS-a sa sadržajem IME_PREZIME, broj telefona, VAŠ_SLOGAN na broj 063 408 255 (cena poruke je standardna po tarifi vašeg operatera), na Hyundai 2010 FIFA World Cup™ sajtu ili putem lifleta na sajmu automobila na Hyundai štandu u areni hale 1 od 8.-14. marta

 (Dalje)

Najveći evropski proizvođač automobila, Folksvagen (VW), garantuje siguran posao svojim zaposlenima u nemačkim fabrikama do 2014. godine.

 (Dalje)

Mercedes-Benz Beograd na ovogodišnjem BG Car Showu (8. – 14. mart) nastupa u Hali 1 Beogradskog sajma, a zvezda štanda će biti E-Klasa Kabriolet kojim Mercedes proširuje uspešnu porodicu E-Klase još jednom posebno atraktivnom i emotivnom verzijom.

 (Dalje)

Chrysler Jeep Dodge Beograd će na BG Car Showu (od 8. do 14. marta) nastupiti u Hali 1 Beogradskog sajma, a za svoje kupce je pripremio atraktivnu ponudu i specijalne sajamske popuste za većinu modela iz svoje ponude.

 (Dalje)

Delta Automoto od 18. februara kreće sa sajamskom akcijom u toku koje će najprodavaniji i napopularniji Honda modeli biti prodavani uz značajne popuste.

 (Dalje)

Pored potpuno nove, druge generacije Merive, Opel će na Salonu automobila u Ženevi imati još jednu svetsku premijeru.

 (Dalje)

Jedan od četiri prodavca "Fijata" u Srbiji, Autokuća Zastava Voždovac otvorila je drugi prodajni salon u Beogradu. Fabrika "Fiat automobili Srbija" iskoristila je ovu priliku da domaćim kupcima prikaže i novi "punto EVO".

 (Dalje)

VIDEO : Volkswagen Golf R

18 Feb 2010 - 09:42 Video Link


Subaru na Salonu u Ženevi

18 Feb 2010 - 09:23 Vesti Link

Na ovogodišnjem, 80. po redu, međunarodnom salonu automobila u Ženevi, koji će se održati od 4-14. marta, Subaru će predstaviti dva nova modela. Evropski debi će imati SUBARU HYBRID TOURER CONCEPT, a po prvi put svetskoj javnosti će se prikazati SUBARU IMPREZA XV, koja će biti plasirana na evropsko tržište tokom leta ove godine.

 (Dalje)

U januaru 2010. je u Evropi prodato 1.058.868 novih automobila (rast od 12.9 odsto u poređenju sa januarom 2009.), a od tog broja 98.752 automobila su iz Fiat Groupe.

 (Dalje)

Nemački savet za dizajn je predstavio "Nagradu Savezne Republike Nemačke za dizajn" za Audi AG u Frankfurtu. Audi A5 Coupé je pobednik nemačke najveće nagrade za dizajn u kategoriji "nagrada za dizajn proizvoda".

 (Dalje)

Bufori Motor Car Company za 80. Salon automobila u Ženevi priprema novi luksuzni sedan, trenutno poznat samo kao Bufori Mk VI, čija proizvodnja startuje u junu ove godine.

 (Dalje)

Prodaja automobila u svetu najverovatnije će ove godine dostići 66,1 miliona, za 4,3 odsto više nego lane, procenio je južnokorejski Institut za istraživanja u autoindustriji (KARI), ocenjujući da se očekuje umereni oporavak globalnog auto-tržišta posle recesije.

 (Dalje)