home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Preuzeto sa : Blic.rs

Nakon drastičnog skoka cena benzina i dizela u samo mesec dana, sve više se mogu čuti komentari da ćemo tek nakon otvaranja tržišta naftnim derivatima moći da imamo jeftinije gorivo, srazmerno cenama nafte na svetskom tržištu. Da bi otvaranje tržišta moglo da spusti cenu goriva, ali i da je učini mnogo manje nestabilnom, primer je tečni naftni gas, koji ne podleže uredbi o formiranju cena, već se formira tržišno.

 (Dalje)I dalje popularna Mazda MX-5 je poslednje doterivanje doživela još na prošlogodišnjem Salonu automobilu u Parizu, a sada je ta obnovljena verzija posredstvom domaćeg uvoznika (www.mazda-rs.com) stigla i na tržište Srbije.

 (Dalje)

Kia kao globalni zvanični sponzor evropske (UEFA) i svetske (FIFA) fudbalske organizacije nastavlja sa podržavanjem vrhunskih fudbalskih događaja. Tako će uskoro najstariji korejski automobilski proizvođač biti sponzor dva sportska događaja, koji će »probuditi usnulo« junsko fudbalsko događanje.

 (Dalje)

Na domaćem tržištu, pored popusta o kojima je nedavno već bilo dosta reči (Kia, Ford, Opel, Honda, Nissan, Mitsubishi, Jeep, Dodge, Citroen...), sniženja i poklone odobravaju i prodavci Chevroleta, BMW-a i Suzukija.

 (Dalje)

Kompanija Verano Motors (www.verano.rs), generalni uvoznik i distributer Peugeot vozila za Srbiju započela je junsku akciju prodaje vozila iz komercijalnog i dostavnog programa po specijalnim cenama.

 (Dalje)

Prema izveštaju švedske televizijske stanice SVT, koja se poziva na neimenovane izvore, švedski proizvođač superautomobila Koenigsegg je postigao dogovor sa američkim General Motorsom o kupovini Saaba.

 (Dalje)Markione preuzeo Krajsler

11 Jun 2009 - 17:58 Vesti Link

Izvršni direktor "Fijata" Serđo Markione konačno je, posle šest meseci bitke, preuzeo kontrolu nad prezaduženim američkim "Krajslerom" i sada mora da dokaže da je u stanju da "iz pepela" stare, podigne novu američku autokompaniju, ne gubeći pritom iz vida ni finasijska iskušenja pred kojima se nalazi njegova matična kuća.

 (Dalje)

Kineski holding "Peking auto" (BAIC) zainteresovan je za preuzimanje švedske kompanije "Volvo automobili", jedne od filijala američkog "Forda", koji pokušava da izađe iz krize prodajom imovine i bez državne finansijske pomoći, koju su primili njegovi konkurenti "Dženeral motors" (GM) i "Krajsler".

 (Dalje)

Jedna od Renaultovih svetskih premijera na martovskom Salonu automobila u Ženevi bila je i ova redizajnirana verzija Clia III, koji je sada dostupan i kupcima u Srbiji.

 (Dalje)

I ovog leta, uz neverovatnu ponudu Delta Automoto, možete da otputujete na odmor svojom novom Hondom Accord. Kupovinom Honde Accord Elegance dizel po ceni od 21.900 evra možete uštedeti 6.900 evra i tako otputovati na bilo koju tačku na planeti.

 (Dalje)

Održan 6. Honda skup

11 Jun 2009 - 12:36 Vesti Link

U nedelju 07.06.2009. godine na kartodromu “Ada Huja” održan je šesti po redu Honda skup u organizaciji Honda Cluba Serbia koji po ustaljenoj praksi svake godine tradicionalno okuplja sve naklonike, simpatizere i vlasnike ovog veoma popularnog japanskog auto branda koji kod nas iz dana u dan postaje sve popularniji.

 (Dalje)

Ako baš imate veliku želju da bar na jedan dan isprobate ekskluzivni Bugatti Veyron, rešenje postoji. Za to će se naime pobrinuti britanski Holders Vehicle Contracts, gde se Veyron može iznajmiti za (preračunato) 25.000 dolara dnevno!

 (Dalje)

Iako novi Rolls-Royce Ghost tek očekuje zvaničnu svetsku premijeru na septembarskom Salonu automobila u Frankfurtu, Britanci su već sada dobili čak 1500 porudžbina za ovaj model.

 (Dalje)