home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Više o Kiji Forte Koup možete pročitati OVDE.

Ruska saobraćajna policija je u sibirskom gradu Omsk došla na ideju da na pojedinim raskrsnicama postavi kartonske figure čuvenog holivudskog glumca Bred Pita u prirodnoj veličini.

 (Dalje)

Nagradna igra Renault Happy Hours traje od 19. 06. do 29.06.2009.
U dnevnim novinama "Blic" i  "Večernje Novosti" 19.6. možete pronaći letak sa nagradnim kodom. Potrebno je posetiti najbliži Renault prodajni salon da bi videli koju ste nagradu osvojili.
Glavna nagrada je novi Renault Clio. Svaki letak dobija.

 (Dalje)

U sklopu ulaska italijanskog Fiata u posrnuli američki Chrysler potonji je u potpunosti predao upravljanje sportskom markom Viper Fiatu.

 (Dalje)

Sedmostruki šampion Formule 1 Michael Schumacher doduše više ne učestvuje u tom takmičenju, ali nastavlja da promoviše Ferrarijeve modele.

 (Dalje)

Uprava prezaduženog "Dženeral motorsa" (GM), do pre dve godine najvećeg proizvodjača automobila na svetu, pregovara sa predstavnicima federalne i vladama tri američke države o tome gde će podići fabriku za izradu manjih automobila, u okviru reorganizacije koja bi trebalo da je izvuče iz krize.

 (Dalje)

Japanski tjuner Wald International (sem Mercedesa obrađuje i Lexus, Bentley, Nissan, BMW...) nastavlja sa svojom Black Bison edicijom modela.

 (Dalje)

Francuska kompanija Chatenet kupcima mali gradski automobil CH26, koji bi, bar sudeći po njegovim dimenzijama, mogao da se posmatra i kao alternativa Toyoti iQ (mada bi se po boji krova različitoj od ostatka karoserije moglo zaključiti da žele da konkurišu i Miniju).

 (Dalje)

G-Power BMW Z4

13 Jun 2009 - 00:28 Tuning Link

Listi tjunera (Hamann, Hartge, AC Schnitzer), koji su se do sada pozabavili doterivanjem druge generacije BMW-a Z4, pridružio se i nemački G-Power.

 (Dalje)

Citroen je 2.7 HDi dizel motor u modelima C5 i C6 zamenio većim i jačim 3,0 litarskim V6 common-rail agregatom, koji naravno već zadovoljava buduću Euro 5 normu.

 (Dalje)

Kina, zemlja poznata po automobilima ne baš velikog kvaliteta i sigurnosti, kao i po preteranoj "sličnosti" dizajna, zabranila je uvoz pojedinih automobila francuskog Renaulta.

 (Dalje)

Nemački Opel bi tokom narednih nekoliko godina trebalo da ukine 11.600 radnih mesta u Evropi, objavio je list Velt.

 (Dalje)

Iza ovog dugačkog imena se krije vizuelno doterana Toyota Land Cruiser, rezultat rada japanske tjuning kuće Wald International, poznate po svojim doradama Lexusa, BMW-a, Bentleya, Mercedesa, Nissana...

 (Dalje)

Na izazov u vidu Brabusa G V12 S Biturbo (razvija 515kW/700KS i 1320 Nm obrtnog momenta - mada je elektronski ograničen na 1100 Nm) sa ovogodišnjeg Salona automobila u Ženevi, Hamann odgovara G klasom Typhoon, koja se bazira na modelu Mercedes G55 AMG.

 (Dalje)