home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

VIDEO : Audi S3 sa 800KS

19 Feb 2010 - 13:01 Tuning, Video Link
Od 22. marta, "postrojavanjem" najatraktivnijih modela iz programa lakih komercijalnih vozila ispred prodajno-servisnog centra Grand M, u Novom Sadu počinje promotivno-prodajna kampanja Grand Motorsa – Fordov karavan.

 (Dalje)

Sem sportske GTI verzije, Volkswagen će početkom marta na Salonu u Ženevi premijerno izložiti i novi Volkswagen CrossPolo, (pro)terensku varijantu svog modela B segmenta.

 (Dalje)

Japanska "Tojota" saopštila je da razmatra povlačenje i modela "korola", najprodavanijeg automobila na svetu. U saopštenju se navodi da još nije doneta konačna odluka i da je u toku razmatranje žalbi na sistem servo upravljanja ovog automobila, prenosi BBC.

 (Dalje)

Smart Fortwo i Toyota iQ će za nekoliko godina dobiti i konkurenta iz Renaulta.

 (Dalje)

Hyundai je novu, šestu generaciju Sonate u J. Koreji predstavio još u septembru prošle godine, a u drugom kvartalu ove godine ovaj Korejac stiže i na tržište Australije.

 (Dalje)

Kao što je poznato, Aston Martinov novi sportista One-77 će biti napravljen u ograničenoj seriji od samo 77 primeraka, ali to ne znači da će završiti u rukama 77 kupaca.

 (Dalje)

 

Novi Aston Martin Rapide je nedavno na manifestaciji "Festival Automobile International" u Parizu proglašen za Najlepši superauto godine ("The most beautiful Supercar of the Year"), ali to nije smetalo tjuning kući Cargraphic da ipak pripremi tjuning paket za ovaj model sa V12 motorom od 477KS.

 (Dalje)

Italija je spremna da uloži 450 miliona evra u rekonstrukciju fabrike automobila „Fijat” na Siciliji, koju ta firma planira da zatvori naredne godine, izjavio je italijanski ministar industrije Klaudio Skajola.

 (Dalje)

Ford će iskoristiti ovogodišnji Salon automobila u Ženevi da javnosti predstavi osveženu paletu pogonskih agregata u modelima Mondeo i Kuga.

 (Dalje)

Honda je u svoju evropsku ponudu ubacila nekoliko novih modela namenjenih taksistima, ali se ne radi o automobilima sa dizel motorom ili pogonom na TNG, već o hibridima.

 (Dalje)

Mazda će od maja ove godine australijskim kupcima ponuditi blago osveženu hatchback verziju Mazde2, a po prvi put i Mazdu2 sedan koji se kod nas ne prodaje.

 (Dalje)

Specijalista za obrade BMW-a, kuća Manhart Racing, opet privlači pažnju ljubitelja bavarskih automobila, i to modelom M3 koji u njihovoj verziji može da razvija do 655 konja.

 (Dalje)

Fiat će na Salonu u Ženevi konačno i zvanično predstaviti dugo najavljivani novi dvocilindrični motor, nazvan TwinAir.

 (Dalje)