home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Peugeot će početkom marta, na Salonu automobila u Ženevi, održati zvaničnu premijeru svog novog koncept vozila, kojim ova francuska marka najavljuje i stil budućih modela.

 (Dalje)Najprodavaniji automobil prošle godine u Japanu je bio "prijus", auto-giganta "Tojote", što je prvi put da prvo mesto te liste zauzme jedno hibridno vozilo, koje radi na električnu energiju i benzin, saopštilo je danas Japansko udruženje prodavaca automobila.

 (Dalje)


Uvoznik Hyundaija za Srbiju (www.hyundai.rs) samo do kraja januara kupcima nudi ograničenu količinu pojedinih modela ovog korejskog proizvođača po nižim cenama.

 (Dalje)

General Motors će premijerom svog novog koncepta Aveo RS na Salonu automobila u Detroitu (počinje sledeće nedelje) najaviti dolazak potpuno nove generacije Chevroleta Aveo, modelske godine 2011. 

 (Dalje)

Volkswagenova BlueMotion porodica ekonomičnijih i ekološki prihvatljivijih automobila je u Velikoj Britaniji dobila novog člana - Eos BlueMotion.

 (Dalje)

B&B Audi TT RS

8 Jan 2010 - 09:00 Tuning Link

I poznati tjuner B&B Automobiltechnik se pozabavio Audijem TT RS.

 (Dalje)

I Playboy Magazine je izabrao Automobil godine za 2010., a to je po njihovom izboru Porsche Panamera Turbo.

 (Dalje)

Prodaja novih automobila u Češkoj je 2009. bila 11 odsto manja nego 2008. godine, saopštio je češki Savez uvoznika automobila.

 (Dalje)

General Motorsova premijera na Salonu u Nju Delhiju je električna varijanta popularnog Sparka (njegove stare generacije), koji bi na indijskom tržištu trebalo da se pojavi do kraja ove godine.

 (Dalje)

Indijski Maruti Suzuki u Nju Delhiju izlaže i porodični model Eeco, posebno prilagođen za potrebe indijskog tržišta, a dostupan u varijantama za 5 i 7 putnika.

 (Dalje)

Tata Motors na Salonu u Nju Delhiju predstavlja i blago doterani model Safari modelske godine 2010., koji i dalje pokreću dva dizel motora sa rasponom snage od 115 do 140KS.

 (Dalje)

Jedan švajcarski sud je bogatog ljubitelja brze vožnje automobilom osudio na globu uporedivu sa cenom vile - 300 hiljada švajcarskih franaka (200 hiljada evra).

 (Dalje)

Više o Toyoti Etios možete pročitati OVDE