home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Povećana potražnja automobila podstaknuta državnim programom "gotovina za olupine" pomogla je Fordu da zabeleži prvi skok prodaje u poslednje dve godine, saopštio je danas drugi po velični američki proizvođač motornih vozila.

 (Dalje)BMW Fiat Panda

3 Avg 2009 - 14:51 Zanimljivosti Link

Da BMW ima fanove širom sveta nije novost, kao ni to da svi oni ne mogu da si priušte neki model bavarske fabrike. Ali zato neki od njih imaju ili višak vremena ili dobar smisao za humor.

 (Dalje)

VIDEO I : Jay Leno

 (Dalje)

Različite kompanije se sa aktuelnom krizom bore na različite načine, a jedan od interesantnijih načina je i automobil na poklon.

 (Dalje)

Oettinger Audi TT

3 Avg 2009 - 08:43 Tuning Link

Aktuelni Audi TT je i u fabričkom izdanju za većinu ljudi dovoljno atraktivan automobil, koji je naravno privlačan i mnogobrojim tjunerima.

 (Dalje)

Kuća Topcar Company je pripremila limitiranu seriju od 25 komada prepravljenog Porschea Cayenne, u njihovoj verziji nazvanog Vantage GTR.

 (Dalje)

Audi je saopštio da je operativni profit kompanije u prvih 6 meseci ove godine iznosio 823 miliona evra, dok je u istom periodu 2008. ta brojka bila 1,3 milijarde evra.

 (Dalje)

Iz tjuning kuće Prior Design stiže novi paket za modifikaciju Minija Cooper S, koji se pre svega odnosi na izmenu njegovog izgleda, budući da promena na motoru nema.

 (Dalje)

Trend oživljavanja automobilskih legendi se nastavlja. Tako se posle Volkswagenove nove Bube, BMW-ovog novog Minija, pa Fiata 500 i najave da BMW radi i na Isetti za 21. vek, priprema i reinkarnacija već odavno legendarnog Trabanta.

 (Dalje)

Nissan LEAF EV

2 Avg 2009 - 11:13 Noviteti, Video Link

Kao što je bilo i najavljeno, Nissan Motor Co., Ltd. je u Japanu i zvanično promovisao svoj novi elektroautomobil LEAF, koji će se u prodaji na domaćem tržištu naći krajem 2010. godine.

 (Dalje)

Muškarci više nisu ono što su nekad bili. Evo još jednog niskog udarca za pripadnike jačeg pola: žene su bolji vozači, a što je najgore od svega, to sve češće otvoreno priznaju i muškarci (naročito oni stariji).

 (Dalje)

Hamann BMW serije 5 GT

2 Avg 2009 - 10:38 Tuning Link

Novi BMW serije 5 Gran Turismo, koji će šira javnost moći da upozna na predstojećem Salonu automobila u Frankfurtu, prošao je kroz obradu poznate tjuning kuće Hamann Motorsport.

 (Dalje)

H&R Audi TT RS

2 Avg 2009 - 00:36 Tuning Link

I najjači Audi TT u porodici – model TT RS, našao se na listi automobila obrađenih u nemačkoj kompaniji H&R, specijalizovanoj za modifikacije ogibljenja.

 (Dalje)

Proizvodnja putničkih automobila u Japanu je u prvoj polovini ove godine opala za 42,5 odsto u poređenju sa istim razdobljem lane, saopštili su predstavnici nacionalne Asocijacije automobilskih kompanija.

 (Dalje)