home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

VIDEO : Devon GTX

2 Jun 2009 - 11:28 Noviteti Link

Novi američki sportski automobil je nazvan Devon GTX, a stiže iz kompanije Devon Motorworks. Premijera ovog sportiste, za čiji izgled je odgovoran bivši Fordov dizajner Daniel Paulin, biće održana na ovogodišnjem izdanju manifestacije Pebble Beach Concourse d’ Elegance, a tokom jula će sa njim Amerikanci pokušati da obore i rekord na nemačkoj stazi Nirburgring.

Prema pisanju sajta Autoblog.it, novi Fiat 500C kabrio na italijansko tržište stiže u julu ove godine i to po cenama koje će se kretati u rasponu od 15.000 (model 500C 1.2 Pop) do 18.600 evra (500C 1.4 Lounge).

 (Dalje)

Prodaja automobila u Japanu smanjena je tokom maja 19 odsto, a na čelu liste kompanija koje su imale najveći pad plasmana u tom mesecu je "Tojota", najveći proizvođač vozila na svetu, objavljeno je u Tokiju.

 (Dalje)

Stiže i Peugeot 5008

2 Jun 2009 - 00:47 Noviteti Link

Peugeot nastavlja da širi svoju porodicu modela sa duplom nulom u imenu, pa je tako posle 1007, 4007 i 3008 stigao i 5008. Tačnije, novi 5008 će zvaničnu svetsku premijeru imati u septembru na IAA Salonu automobila u Frankfurtu, dok prodaja u Evropi startuje tokom jeseni (cene za sada nisu poznate).

 (Dalje)


Američki predsednik Barak Obama je izjavio da je uveren da će nekada najveći proizvođač automobila na svetu, kompanija "Dženeral motors" (GM), ubrzo izaći iz bankrotstva.

 (Dalje)

Predstavništvo Dženeral motorsa (General Motors) u Srbiji saopštilo je danas da će ta kompanija u Evropi nastaviti redovno poslovanje i da neće snositi posledice restrukturiranja te kompanije u Sjedinjenim Američkim Državama.

 (Dalje)

Stečajni sud u Njujorku je odobrio prodaju praktično kompletne „Krajslerove” imovine u SAD grupi kompanija koje predvodi italijanski „Fijat”, samo nekoliko časova pre nego što se očekuje da „Dženeral motors” (GM), drugi američki autogigant, u toku dana podnese sudski zahtve za pokretanje stečajnog postupa i zaštitu od likvidacije.

 (Dalje)

Kanadska "Magna" će za svoj udeo od 20 odsto u nemačkom "Opelu" platiti 500 miliona evra, objavio je nemački list "Algemajne Zontagscajtung", pozivajući se na premijera pokrajine Hesen Rolanda Koha.

 (Dalje)

VIDEO I : Mini 50 Mayfair

 (Dalje)

Dženeral Motors, posrnuli džin automobilske industrije koji je više od 100 godina bio deo američkog života, zatražiće u ponedeljak od suda zaštitu u bankrotstvu koje će poreskim obveznicima dati 60 odsto vlasništva u kompaniji i povećati prodor države u veliki biznis.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs

Koliko puta se desilo da vam zazvoni telefon u torbi, zaboravljenoj u prtljažniku? Posle par ružnih reči, morali ste da upalite sva četiri žmigavca, da zaustavite automobil, izađete, otvorite zadnja vrata, prekopate po torbi i... naravno, zvonjava je prestala pre nego što ste se javili.

 (Dalje)

JMS Opel Corsa

1 Jun 2009 - 08:37 Tuning Link

Tjuner JMS se kod prerade aktuelne Opel Corse, pre svega, pozabavio ogibljenjem automobila i atraktivnijim izgledom.

 (Dalje)