home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Avtovaz, najveći ruski proizvođač automobila, zaustavio je danas proizvodnju jer mu nedostaju delovi.

 (Dalje)Sa kratkim saopštenjem i ovom teaser slikom Kia najavljuje svoje najnovije KED-6 koncept vozilo, čija je premijera zakazana za Salon automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Honda za Salon automobila u Ženevi (5.–15. mart) priprema premijeru nove verzije Accorda, verziju Type S sa 2,2 litarskim i-DTEC dizelašem od 180 konja.

 (Dalje)

Zajedno sa novim modelom GT MF4-S (o njemu više OVDE), nemačka kompanija Wiesmann će na Salonu u Ženevi početkom marta publici pokazati i novi MF4 Roadster.

 (Dalje)

I aktuelna Pagani Zonda je većini običnih smrtnika dovoljno ekskluzivan i poželjan automobil, ali su ljudi iz ove kompanije posle 24 meseca razvoja realizovali još ambiciozniji projekat supersportskog automobila, nazvanog prosto Pagani Zonda R i namenjenog samo za vožnju po trkačkim stazama.

 (Dalje)

Citroen slavi 90 godina svog postojanja, a sem novim serijskim modelima (kakav je C3 Picasso) i novim, odnosno restilizovanim zaštitnim znakom – "ševronom", ovaj jubilej francuska kompanija obeležava i oživljavanjem već legendarne DS oznake, koju je u prošlosti nosila Citroenova "Boginja" (na francuskom Déesse ili skraćeno DS), a kod nas poznata kao "Ajkula".

 (Dalje)

Jedna stanovnica Južne Koreje pala je 771. put na vozačkom ispitu, ali ne gubi nadu da će jednog dana dobiti dozvolu, saopštila je danas policija.

 (Dalje)

Novi model Ford Fieste stiže na naše prostore 12. februara, kao lepa najava Dana Zaljubljenih. Ovakav izbor datuma nije slučajnost, jer se radi o prvom proizvodu Fordove "Fabrike ljubavi", smeštene u industrijskoj zoni Kelna (Nemačka).

 (Dalje)

Masivna pomoć države i premije pri kupovini novih automobila kojima vlada Angele Merkel nastoji da podstakne nemačku privredu pomažu paradoksalno više češkim preduzećima.

 (Dalje)

Nakon što su lovci na automobilske novitete proteklih dana uspeli da naprave nekoliko dobrih fotografija redizajniranog Renault Clia III, Renault je danas konačno objavio i prve oficijelne slike i video ovog modela, čija je svetska premijera zakazana za početak marta i Salon automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Tek što je BMW objavio da je tokom prošle godine povećao prodaju svojih sportskih M modela za čak 50% (o tome više OVDE), iz Mercedesa stiže saopštenje da je i njihov AMG takođe imao porast prodaje u 2008.

 (Dalje)

BMW je objavio špijunski video kojim najavljuje serijsku verziju svog budućeg SUV modela X1, a koji je inače u formi koncept vozila (na slici) predstavljen još na prošlogodišnjem Salonu automobila u Parizu.

 (Dalje)

Tjuning kuća Lumma Design je odavno i nadaleko poznata po svojim preradama BMW-ovih automobila, a jedan od njih je i serija 1 u kabrio izdanju.

 (Dalje)

Još je publika na prošlogodišnjem Salonu automobila u Los Anđelesu bila u prilici da vidi debi novog američkog sportskog automobila Anteros, rad kompanije n2a Motors, Inc., a u međuveremenu su saopšteni novi detalji i objavljene nove zvanične fotografije.

 (Dalje)