home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Fiat je za tržište Južne Amerike propremio restilizovanu varijantu svog manjeg MPV modela Idea, čija prodaja startuje tokom avgusta.

 (Dalje)Šangajska korporacija automobilske industrije (SAIC), vodeći kineski proizvođač automobila, objavio je danas da očekuje da će zabeležiti rast neto profita od preko 300 procenta u prvoj polovini godine, u odnosu na isti lanjski period, prenele su agencije.

 (Dalje)

Audi je TT sa 2.0 TDI dizelašem lansirao 2008. godine a ove nedelje je proslavio proizvodnju 10.000-tog primerka.

 (Dalje)

Nekada je to bio Španski nacionalni košarkaški tim, a sada je državni fudbalski tim. Priključujući se svetskim šampionima u košarci, novokrunisani svetski šampioni u fudbalu nose svoje titule ponosno podržani od strane Chevrolet-a.

 (Dalje)

Fiat 500 Blackjack

20 Jul 2010 - 17:03 Noviteti Link

Još jedna specijalna (i naravno limitirana) edicija Fiata 500 ne iznenađuje, ali je ovaj 500 Blackjack u mat crnom izdanju jedan od zanimljivijih.

 (Dalje)

Japanski "Nisan" najavio je ulaganje do 600 miliona dolara u širenje proizvodnje kola u Mesiku gde će izrađivati tri nova modela.

 (Dalje)

Hyundai Motor Co. je potpuno novi Avante (izvan Koreje će se prodavati kao Elantra) prikazao još pre nekoliko meseci na Salonu u Busanu, ali je tek sada objavio i prvu zvaničnu sliku njegove unutrašnjosti.

 (Dalje)

Danas je objavljena šira lista od 35 automobila koji će se naći u izboru za evropski Automobil godine 2011 (2011 Car of the Year). Aktuelni nosilac ove titule (za 2010. godinu) je inače Volkswagenov Polo.   

 (Dalje)

Tesla Motors i Toyota Motor Corporation objavili su da su potpisali sporazum o razvoju električne verzije modela RAV4.

 (Dalje)

Francuski "Sitroen" uvodi u svoja vozila bežični sistem "WiFi on board", koji omogućava pristup vebu u vozilu.

 (Dalje)

José Rocha, tridesetogodišnji student primenjenih umetnosti iz Portugala zadao je tempo prošlog vikenda na WTCC trci u mestu Brands Hatch u Velikoj Britaniji. Vodeći auto na trci bio je Chevrolet Spark za čiju spoljašnjost je José dizajnirao idejno rešenje u okviru takmičenja Mladi? Kreativni? Chevrolet! 2010.

 (Dalje)

Hyundai Auto Beograd zvanični zastupnik Hyundai brenda za Srbiju na nedavno održanoj Regionalnoj konferenciji distributera Hyundai Motor Company-ja dobio je prestižnu nagradu "Najbolji distributer u regionu".

 (Dalje)

Novi Saab 9-3 za 2012.

20 Jul 2010 - 09:43 Top secret Link

Jedan od prvih Saabovih noviteta koji će ugledati svetlost dana biće karavanski 9-5 SportCombi nove generacije, ali posle njega slede i SUV 9-4X i novi 9-3.

 (Dalje)

Suzukijev novi sedan Kizashi je Amerikancima predstavljen još u julu prošle godine, a na poslednjem Salonu automobila u Ženevi Japanci su izložili i njegovu evropsku verziju.

 (Dalje)