home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Volvo C60 za 2012.

17 Jul 2010 - 17:24 Top secret Link

Sem sedana S60 i karavana V60, Volvo (koji je nedavno prešao u kineske ruke), planira i kabriolet C60, naslednika aktuelnog C70.

 (Dalje)Toyota je proslavila prodaju 200.000-tog primerka modela Prius na evropskom tržištu.

 (Dalje)

Korporacija Kia Motors je u saradnji sa kompanijom Magna Powertrain, deo grupacije Magna International Inc., predstavila sasvim novi sistem pogona Dynamax™ All-Wheel-Drive (AWD), koji su ekskluzivno namenili novom Sportagu.

 (Dalje)

Beoauto, ovlašćeni prodavac i serviser Opel i Chevrolet vozila s pedesetogodišnjim iskustvom, pripremio je posebnu ponudu za vlasnike vozila ovih marki, pre svega onih malo starijih i onih koji su izašli iz garancije.

 (Dalje)

U Nissanovoj Sunderland fabrici u Velikoj Britaniji je 16. jula prestala proizvodnja dosadašnje verzije modela Micra.

 (Dalje)

Alfa Romeo Vittorio Jano je kreacija nezavisnog italijanskog dizajnera Marca Procaccinija, a ime je dobio po dizajneru trkačkih automobila Vittoriu Janu (1891 – 1965) koji je radio u Alfi.

 (Dalje)

Fiat Linea iz Rusije

17 Jul 2010 - 00:32 Vesti Link

Ruski Sollers planira da započne proizvodnju modela Fiat Linea u avgustu ili septembru u fabrici u Naberežnje Čelni, dok će se u prodaji naći u septembru, najavio je direktor kompanije, Vadim Švetsov.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs

”Fijat automobili Srbija” iz Kragujevca potpisali ugovor o mesečnom izvozu 400 automobila. U ovoj godini izvezeno 1.500 automobila. Na domaćem tržištu prodato 6.700 vozila

 (Dalje)

Wald International je i Evropljanima poznati japanski tjuner, specijalizovan za doterivanje evropskih automobila kao što su BMW serije 7 ili Bentley Continental GT, a jedan od njihovih radova je i modifikovana Mercedesova S klasa.

 (Dalje)