home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Japanski "Nisan" izneće na tržište vozila opremljena klima uređajem koji raspršuje vitamin C i sedištima protiv stresa kako bi zapušio usta onima koji tvrde da automobil šteti zdravlju ljudi.

 (Dalje)2011 Mercedes S63 AMG

30 Jul 2010 - 17:41 Noviteti Link

Mercedes je objavio cenu za 2011 Mercedes S63 AMG, koji pod haubom ima novi 5,5 litarski V8 biturbo motor.

 (Dalje)

Povodom obeležavanja svoje 100-godišnjice, Alfa Romeo je japanskim kupcima ponudio specijalno izdanje modela GT.

 (Dalje)

VIDEO : Kako ne prati auto

30 Jul 2010 - 14:00 Video Link


Preuzeto sa : Novosti.rs

Pozitivni utisci u beležnici italijanskih reportera tokom posete Kragujevcu. Konstatuju da je kupovina srpske “Zastave” bila svadbeni poklon bez premca

 (Dalje)

Skupština Srbije usvojila je izmene Zakona o bezbednosti saobraćaja, kojima se predviđa da će vozači odgovorni za teške saobraćajne prekršaje, umesto odlaska u zatvor, moći da plate novčanu kaznu.

 (Dalje)

Pre četrdeset godina odmah posle kolektivnog godišnjeg odmora kompanije, Škoda Auto je počeo sa proizvodnjom popularnog kupea Škoda 110 R.

 (Dalje)

Fiat je u Brazilu i zvanično predstavio restilizovanu varijantu svog manjeg MPV modela Idea, čija prodaja tamo startuje tokom avgusta.

 (Dalje)

Najveći češki proizvođač automobila, Škoda iz Mlade Boleslave, ne zna više šta je kriza, pošto je u prvom polugođu ove godine prodaja njenih modela porasla za 13,7 odsto a neto dobit za 74 procenta u odnosu na isti period prošle godine.

 (Dalje)

Svi Fordovi motori proizvedeni posle 1989. prilagođeni upotrebi bezolovnog benzina

 (Dalje)

Japanska "Tojota" je saopštila da sa američkog tržišta povlači 412.000 putničkih automobila, uglavnom modela "avalon", zbog problema sa volanom koji je dosad izazvao tri sudara.

 (Dalje)

Shaston Lumma BMW 760Li

29 Jul 2010 - 21:12 Tuning Link

Švajcarska kompanija Shaston SA je u saradnji sa poznatom tjuning kućom Lumma pripremila modifikovani BMW 760Li, ali će konkretniji detalji o ovoj kreaciji biti saopšteni krajem avgusta.

 (Dalje)

Kineski "Džili holding grup" dobio je konačno odobrenje kineske vlade za preuzimanje firme "Volvo" od američke automobilske kompanije "Ford motor", saopštilo je danas kinesko ministarstvo trgovine.

 (Dalje)