home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Mercedes je ponudu nove generacije modela CLS proširio i verzijama sa 4MATIC pogonom na sva četiri točka.

 (Dalje)Ford navodno planira da tržištu uskoro ponuditi kupe verziju modela Focus, a koja bi bila tzv. duhovni naslednik legendarnog Caprija.

 (Dalje)

Nakon novog A8, A1 i A7 Sportbacka, na redu je novi A6. Audi će naime u prvoj polovini sledeće godine kupcima ponuditi novu generaciju modela A6, koji će i dalje biti dostupan kao sedan i karavanski Avant.

 (Dalje)

Grupa BMW-ovih radnika godinama je sistematski potkradala nemačkog proizvođača, prenose strani mediji. U višemesečnom delovanju 18 osumnjičenih je oštetilo BMW za tri miliona evra.

 (Dalje)

Opoziv i za Jaguar XJ

30 Nov 2010 - 15:23 Vesti Link

Vlasnici Jaguara XJ će sredinom sledećeg meseca biti suočeni sa opozivom svojih automobila. Britanski proizvođač primoran je na opoziv 6.475 primeraka ovog modela zbog problema sa prednjim brisačima.

 (Dalje)

Hofele Volkswagen Touareg

30 Nov 2010 - 13:31 Tuning Link

Hofele Design je za početak 2011. godine najavio novu doradu druge generacije Volkswagenovog SUV modela Touareg.

 (Dalje)

Japanska "Tojota" besplatno će popraviti oko 650.000 modela "prijus" u svetu, zbog greške na pumpi za hlađenje, koja može da dovede do toga da se najprodavaniji hibrid pregreje i izgubi snagu, saopštila je kompanija.

 (Dalje)

Honda BRIO (+ video)

30 Nov 2010 - 11:31 Noviteti Link

Honda je danas na 27. Thailand International Motor Expo-u predstavila predprodukcijski primerak svog novog gradskog modela BRIO, koji je inače još početkom ove godine na Salonu u Nju Delhiju prikazan kao New Small Concept Car.

 (Dalje)

Lada Largus

30 Nov 2010 - 09:19 Vesti Link

Krajem avgusta je na Salonu automobila u Moskvi predstavljena i dugo najavljivana Lada R90 (u stvari Dacia Logan MCV, samo sa znakom ruske firme), koja će po poslednjim vestima u serijskoj verziji poneti ime Largus.

 (Dalje)

Sektor za automobile Fiat Grupe (Fiat Group Automobiles SpA – Turin, Italija) i Adam Opel GmbH (Riselhajm, Nemačka) potpisali su ugovor kojim se Fiat obavezao da snadbeva vozila sastavljena od nekoliko varijanti Opela od početka decembra 2011. godine.

 (Dalje)

Tjuning kuća Arden je nakon Ardena AR6 Stronger, na Salonu tjunera u Esenu predstavila i model AR 5/10, odnosno još jedan modifikovani Range Rover Sport.

 (Dalje)

Porsche je konačno i zvanično potvrdio da će paleta modela ovog nemačkog proizvođača biti proširena i manjim SUV modelom, koji je trenutno poznat pod radnim nazivom Cajun.

 (Dalje)

Sedmostruki svetski prvak u reliju Sebastien Loeb ipak nije nedodirljiv. To je dokazao Filipe Albuquerque koji je u finalnom okršaju pobedio Sebastiena Loeba. Tako je završen još jedan ROC u ESPRIT Areni u Dusseldorfu.

 (Dalje)

Cobra Volkswagen Amarok

30 Nov 2010 - 00:31 Tuning Link

Kompanija Cobra Technology & Lifestyle je svoju ponudu proširila i novim elementima za Volkswagenov pick-up model Amarok. 

 (Dalje)