home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
General Motors je i zvanično počeo sa proizvodnjom dugo očekivanog Chevrolet Volta.

 (Dalje)

Land Rover je lansirao model Freelander 2 SD4 Sport, novu ograničenu seriju Freelandera sa nešto sportskijim imidžom.

 (Dalje)

Najnoviji premijum model Citroena DS3, već je osvojio francuske, norveške i engleske žirije, a sličan ishod najavljen je i u mnogim drugim zemljama.

 (Dalje)

Kinezi žele Pininfarinu?

2 Dec 2010 - 17:13 Vesti Link

Po poslednjim vestima, kineski Beijing Automobile Works Co. Ltd, odnosno BAW, želi da kupi italijansku karoserijsku radionicu i dizajnersku kuću Pininfarina.

 (Dalje)

Ferrari je novi trkački model 458 Challenge predstavio još pre nekoliko meseci tokom tradicionalnog okupljanja dilera ove italijanske marke u Maranelu, a narednih dana će ga videti i posetioci Salona automobila u Bolonji.

 (Dalje)

McLaren Edition SLR

2 Dec 2010 - 14:01 Noviteti Link

SLR se vraća, i to u novoj McLaren Edition SLR ograničenoj seriji. U pripremi je naime ekskluzivna serija od samo 25 komada modela McLaren Edition SLR koji je javnosti predstavljen na ovogodišnjem Salonu tjunera u Esenu.

 (Dalje)

Iz Chyrslera je i zvanično potvrđeno da novi Dodge Viper na tržište stiže tokom 2012. godine (kao model za 2013.- tu), a kako bi mogao da izgleda, pokazuje ovaj render koji objavljuje američki Autoweek.

 (Dalje)

"Dačija" bi najranije 2014. godine trebalo da dobije svoju prvu limuzinu koja će biti bazirana na modelu "reno letitjud".

 (Dalje)

MINI Countryman predstavlja novi prodor u onome što je postalo zaštitni znak marke Mini: zabavnoj vožnji automobila sa do pet sedišta, i istovremeno uzor kada je u pitanju bezbednost. Prvi MINI model sa četvoro putničkih i velikim prtljažnim vratima dobio je svih pet zvezdica na najnovijem testu bezbednosti Euro NCAP.

 (Dalje)

Proton EV Saga

2 Dec 2010 - 09:26 Concept cars Link

Pre otvaranja Kuala Lumpur International Motor Show-a, malezijski Proton je predstavio EV Saga plug-in električno vozilo, koje je razvijeno za 11 meseci.

 (Dalje)

Novi Roewe 750

2 Dec 2010 - 09:01 Top secret Link

Ovako bi trebalo da izgleda nova generacija sedana Roewe 750, koji će koristiti platformu kineskog Buicka Regal.

 (Dalje)

Izvršni direktor britanske nacionalne elektrodistribucije u Londonu Stiv Holidej izjavio je da će električni automobili u ukupnoj prodaji kola u Britaniji učestvovati sa 20 procenata do 2016., budući da će njihovi vlasnici imati dosta koristi zbog manjih izdataka za gorivo i vladinih subvencija za nabavku "zelenih" kola.

 (Dalje)