home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Hamann BMW Z4

11 Maj 2009 - 09:08 Tuning Link

Odmah nakon AC Schnitzera, još jedan poznati tjuner BMW-a - kuća Hamann, kupcima nudi novi set atraktivnijih aluminijumskih točkova za novi BMW Z4.

 (Dalje)Italijanski Lamborghini je nakon zvanične svetske promocije SV (SuperVeloce) varijante Murcielaga na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi, sada objavio novi set oficijelnih fotografija ovog sportiste.

 (Dalje)

Iako mnogi smatraju da Maseratijevom modelu Quattroporte nije potrebno bilo kakvo doterivanje, budući da se radi o jednom od najlepših sportskih sedana na tržištu, uvek se nađe neko ko želi da "dotera" i "unapredi" i takav automobil.

 (Dalje)

Nemački kupci su sada u prilici da nabave novo specijalno izdanje Hyundaijevog porodičnog modela H-1 Travel, koji će u svom Premium izdanju biti napravljen u limitiranoj seriji od 250 komada.

 (Dalje)

VIDEO : Porsche 911 GT3

10 Maj 2009 - 00:24 Noviteti Link


Budući da BMW ne nudi aktuelni M3 i u karavanskoj Touring varijanti, na scenu stupaju tjuneri bavarske marke koji zainteresovanim kupcima mogu da ponude rešenje. Jedan od njih je nemački Manhart-Racing, koji je standardni E91 Touring prepravio u M3 Touring.

 (Dalje)Vraća se Wartburg?

9 Maj 2009 - 13:04 Top secret Link

Poslednjih meseci su svoje buduće niskobudžetne automobile već najavili Toyota, GM, Fiat, VW, Hyundai i ostali, a oživele su i priče da Peugeot, kao svoj low cost brend, navodno sprema povratak, odnosno uskrsnuće davno ukinute marke Talbot koja je do svog gašenja bila u sastavu PSA grupacije (Peugeot-Citroen). Navodni povratak se međutim sprema i nekada prilično popularnom Wartburgu, čija proizvodnja je u nemačkom Ajzenahu prestala 1991. godine.

 (Dalje)

Prema pisanju britanskog magazina AutoExpress, Nissan i dalje planira kompaktni sportski model sa pogonom na zadnjim točkovima, koji bi trebalo da konkuriše popularnoj Mazdi MX-5 i budućim Japancima u ovoj klasi - Hondi CR-Z i novoj Toyoti MR2.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Blic.rs

Kada imate dobar proizvod, onda vam je lako da se igrate s izgledom i imenom. „Pežo“ je iskoristio popularnost svog aktuelnog hita iz C segmenta i dodavanjem slova i brojeva dobio je 308 CC, odnosno 3008. Naravno, oba modela su nastala na platformi „pežoa 308“, a promocija za više od 950 novinara iz 20 država održana je u Dubrovniku.

 (Dalje)

U Barseloni se danas i zvanično za posetioce otvara 35. Salon automobila (35. Salòn Internacional del Automòvil), koji će trajati do 17. maja.

 (Dalje)

Chevrolet Lova za Kinu

9 Maj 2009 - 00:34 Noviteti Link

Kineski Shanghai-GM ja za tamošnje tržište pripremio model Chevrolet New Lova, odnosno modifikovanu verziju modela koji je u Evropi poznat kao Chevrolet Aveo sedan.  

 (Dalje)

Preuzeto sa : Politika.rs

Većinu vozača u Srbiji neće ganuti što će vlasnici besnih automobila, koji imaju više od 2.000 kubika, od danas morati da plaćaju i dvostruko više za registraciju. Zaboleće ih, ipak, što je puno onih koji će zbog poodmaklog godišta svojih kola za registraciju izdvajati polovinu njihove vrednosti, u nekim slučajevima čak i više nego što bi za starog lepotana dobili kada bi ga prodali.

 (Dalje)

Tojota, najveći proizvođač automobila na svetu, poslovala je sa gubitkom od 4,4 milijarde dolara, čime je prvi put u istoriji zabeležila godišnji gubitak.

 (Dalje)

April mesec ostaće zabeležen kao mesec rekordnih rezultata za Mazdu CSEE (centralna i jugoistočna Evropa): 186 prodatih vozila samo u aprilu predstavlja porast od čitavih 158% u odnosu na isti mesec prošle godine. Od početka godine, u Srbiji i Crnoj Gori prodato je ukupno 357 vozila, što je rast od 37% u odnosu na isti period prošle godine.

 (Dalje)