home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Specijalni žiri jednoglasno je odlučio da laskava titula AUTO KO BOMBONA za 2010. godinu pripadne automobilu TOYOTA RAV 4.

 (Dalje)Nemački Folksvagen (Volkswagen AG) saopštio je juče da će sagraditi novu fabriku automobila u Jizengu, u Kini, koja će 2013. početi da prizvodi 300.000 vozila godišnje.

 (Dalje)Od početka primene Zakona o bezbednosti saobraćaja značajno je smanjen broj stradanja na putevima Srbije, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, dodajući da su ipak potrebne neke izmene postojećeg zakona među kojima i uvođenje novčane umesto zatvorske kazne.

 (Dalje)

G-Power je ponovo obradio BMW X6, ali ovaj put je prerada zaista brutalna.

 (Dalje)

Idemo dalje. Tek što su objavljene prve zvanične fotografije druge generacije BMW-ovog SAV modela X3, pojavile su se i slike novog X3 sa opcionim M Sport paketom.

 (Dalje)

Ova ponuda se odnosi na AYGO CRAZY 1.0 VVT-i sa 5 vrata.

 (Dalje)

Tjuner Carlsson, specijalista za obradu Mercedesovih modela, predstavlja novi tjuning paket namenjen Mercedesu E350 CDI Cabrio.

 (Dalje)

Mercedes A za 2012.

15 Jul 2010 - 15:01 Top secret Link

Britanski AutoExpress (odakle su i ovi crteži) piše da Mercedes priprema novi model koji će biti u klasi VW Golfa, Audija A3 i BMW-a serije 1.

 (Dalje)

Dvostruka pobeda na inauguralnom “Silvretta E-Auto Rally Montafon 2010” i na 13. trci “Silvretta Classic Montafon” sa Audi e-tron-om

 (Dalje)

Oko 1.600 “Zastavinih” radnika, koji još nisu prešli u kompaniju “Fijat automobili Srbija”, sledeće nedelje počinju da se rotiraju na renoviranju fabrike.

 (Dalje)

Tjuner JE DESIGN je predstavio svoj program za Volkswagenov Golf GTI koji u fabričkom izdanju raspolaže sa 210KS.

 (Dalje)

Američki "Ford" objavio je da je njegov udeo prodaje na 19 glavnih evropskih tržišta u junu smanjen 1,2 odsto, na 7,8 procenata, dok su mnoge konkurentske kompanije isporučivale vozila po nižim cenama i nudile druge mogućnosti povoljnije nabavke.

 (Dalje)

BMW će novu, drugu generaciju svog SAV modela X3 zvanično promovisati na jesenjem Salonu automobila u Parizu, dok će njegova prodaja u Evropi startovati 20. novembra.

 (Dalje)

Ruski Armortech nije napravio samo onaj dvovratni BMW X6, već i i Coupe varijantu Maybacha 57S.

 (Dalje)