home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Rolls-Royce priprema Coupe verziju modela Ghost za koju je nedavno i zvanično potvrđeno da će poneti ime Rolls-Royce Wraith (ime koje je Rolls-Royce prvi put inače upotrebio još 1938. godine).

 (Dalje)Po poslednjim vestima, Toyota navodno razvija novi hatchback sa pogonom na zadnje točkove.

 (Dalje)

2014 Cadillac CTS

7 Feb 2013 - 00:16 Top secret Link

Novi Cadillac CTS će biti predstavljen kasnije tokom ove godine, ali smo zahvaljujući slikama sa sajta Jalopnik.com u prilici da ga vidimo i pre njegove zvanične premijere.

 (Dalje)

Proteklih dana je objavljeno više slika nove generacije Citroena C4 Picasso, a u međuvremenu je britanski AutoExpress objavio komplet do sada najboljih fotografija ovog novog francuskog kompaktnog MPV vozila.

 (Dalje)

O nasledniku sadašnjeg Peugeota 308 je nedavno već bilo reči, a nakon francuskog magazina Auto Plus, i Auto Journal je sada objavio svoje crteže koje pokazuju kako bi ovaj automobil mogao da izgleda.

 (Dalje)

Nakon što je prošle godine na Salonu automobila u Parizu Suzuki javnosti predstavio S-Cross concept (dužine 431 cm), za ovogodišnji Salon u Ženevi je pripremljena i njegova serijska verzija.

 (Dalje)

Nissan Duster

6 Feb 2013 - 11:57 Top secret Link

Nissan je krajem oktobra prošle godine i zvanično potvrdio da će kupcima u Indiji pod svojim znakom ponuditi novi SUV za koji se još tada pričalo da se u stvari radi o Nissanovoj verziji Renault Dustera.

 (Dalje)

Chery A2

6 Feb 2013 - 09:00 Top secret Link

Kineski Chery priprema novi manji sedan A2, takođe poznat i kao Chery Cowin 2.

 (Dalje)

U čast prošle godine preminulog dizajnera Sergia Pininfarine, italijanski Pininfarina S.p.A. je za predstojeći Salon automobila u Ženevi pripremio novi koncept automobil nazvan kratko – Sergio.

 (Dalje)

Nakon novog Aurisa, na redu je i nova generacija Toyotinog najprodavanijeg modela Corolla.

 (Dalje)

Novi mali gradski Opelov model Adam je zvanično predstavljen krajem septembra prošle godine na Salonu automobila u Parizu, a u međuvremenu je potvrđeno da će njegova ponuda biti proširena i verzijom sa sklopivim platnenim krovom.

 (Dalje)

BMW serije 3 GT?

5 Feb 2013 - 16:17 Top secret Link

Da li je ovo prva zvanična slika BMW-a serije 3 Gran Turismo koja je pre vremena procurela u javnost?

 (Dalje)

O BMW-ovom supersportskom modelu se priča već godinama, ali ako se poslednje informacije pokažu kao tačne, Bavarci će svoj dugo očekivani sportski automobil sa centralno smeštenim motorom predstaviti tokom 2016. godine.

 (Dalje)

Stiže i Audi RS8?

5 Feb 2013 - 13:32 Top secret Link

Na ovogodišnjem Salonu automobila u Detroitu Audi je predstavio najnovijeg člana svoje RS porodice – novi RS7, a kako stvari sada stoje u planu je novo proširenje porodice, i to modelom RS8.

 (Dalje)

Kao što je već dobro poznato, Lamborghini će ove godine obeležiti svoju 50-godišnjicu, a za tu priliku je najavljen i specijalni model.

 (Dalje)